Krapte op de arbeidsmarkt leidt tot personeelstekorten in vrijwel elke sector: nijpende uitdagingen die overal in Nederland steeds voelbaarder worden. Wat zijn hiervan de oorzaken? Past de manier waarop we werk hebben geregeld nog wel bij in een tijd met flexwerken, platform-economie en globalisering?

In de podcast 'Goed geregeld werk' gaat journalist en documentairemaker Hans Busstra op zoek naar antwoorden en oplossingen.

In een 5-delige serie spreekt hij met scherpe denkers en arbeidsmarktexperts. De reeks start met oud-topambtenaar Hans Borstlap die met zijn commissie in 2020 concrete voorstellen deed om de arbeidsmarkt te hervormen. In deze serie komen verder aan bod: Janine Vos (Chief HR Officer Rabobank), Martijn Arets (expert platformeconomie), Marjolein ten Hoonte (Directeur arbeidsmarkt en MVO Randstad Groep Nederland), Hendrik Noten (auteur en strategisch beleidsadviseur) en Toon Borren (People Operations bij Picnic).

'Goed geregeld werk' is een podcast van Randstad Groep Nederland.
Krapte op de arbeidsmarkt leidt tot personeelstekorten in vrijwel elke sector: nijpende uitdagingen die overal in Nederland steeds voelbaarder worden. Wat zijn hiervan de oorzaken? Past de manier waarop we werk hebben geregeld nog wel bij in een tijd met flexwerken, platform-economie en globalisering? In de podcast 'Goed geregeld werk' gaat journalist en documentairemaker Hans Busstra op zoek naar antwoorden en oplossingen. In een 5-delige serie spreekt hij met scherpe denkers en arbeidsmarktexperts. De reeks start met oud-topambtenaar Hans Borstlap die met zijn commissie in 2020 concrete voorstellen deed om de arbeidsmarkt te hervormen. In deze serie komen verder aan bod: Janine Vos (Chief HR Officer Rabobank), Martijn Arets (expert platformeconomie), Marjolein ten Hoonte (Directeur arbeidsmarkt en MVO Randstad Groep Nederland), Hendrik Noten (auteur en strategisch beleidsadviseur) en Toon Borren (People Operations bij Picnic). 'Goed geregeld werk' is een podcast van Randstad Groep Nederland. read more read less
 • Hoe krijgen we alle werkenden weer in beweging?
  3 Oct, 2022 - 27:00
 • Zijn digitale platformen de toekomst van werk?
  15 Sep, 2022 - 24:21
 • Hoe maken we de arbeidsmarkt weer eerlijk en inclusief?
  16 Aug, 2022 - 31:08
 • Hoe zorgen we ervoor dat werken langer leuk blijft?
  28 Jun, 2022 - 26:42
 • Waarom schaffen we werkloosheid niet af?
  25 May, 2022 - 29:11
 • There are no episodes.
Loading