Settings
Light Theme
Dark Theme

Hoe zorgen we ervoor dat werken langer leuk blijft?

Hoe zorgen we ervoor dat werken langer leuk blijft?
Jun 28, 2022 · 26m 42s

Janine Vos maakt deel uit van de groepsdirectie van de Rabobank en is als Chief Human Resource Officer verantwoordelijk voor mensen en cultuur binnen de bank. Daarnaast is ze ook...

show more
Janine Vos maakt deel uit van de groepsdirectie van de Rabobank en is als Chief Human Resource Officer verantwoordelijk voor mensen en cultuur binnen de bank. Daarnaast is ze ook nog eens Topvrouw van het Jaar 2021.

Met Janine Vos kijken we naar de betekenis en invulling van 'wendbaarheid'. Het is één van de vier principes die de Commissie Borstlap centraal stelt in haar rapport met vergaande adviezen over de hervorming van de arbeidsmarkt.

Janine Vos is verbonden aan één van de grootste werkgevers van Nederland. Ze pleit ervoor dat werkenden zich meer gaan ontwikkelen en meer in beweging komen op de arbeidsmarkt. Dat botst nog vaak met het traditionele loopbaan denken. Ze verrijkt haar verhaal met inspirerende praktijkvoorbeelden uit binnen- en buitenland. Zo legt ze bijvoorbeeld uit hoe corona ervoor zorgde dat er binnen de Rabobank in hoog tempo allerlei veranderingen werden doorgevoerd in de manier van werken. Medewerkers bleken veel wendbaarder dan voorheen gedacht: mensen die ander werk kregen, bleken daar in de praktijk heel gelukkig mee te zijn. Het is voor haar een belangrijk bewijs dat we anders naar werk moeten kijken.

'Goed geregeld werk' is een podcast van Randstad Groep Nederland.
show less
Information
Author Airborne
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search