00:00
58:15
I denne episode gennemgår vi modul 4 i skolehaverne. Først har vi udeskolevejleder Franciska Krohn Tøgern i studiet til en snak om, hvordan det er gået i skolehaverne over sommerferien, hvordan der så ud, da eleverne kom tilbage, samt hvilke opgaver der ligger i modul 4.

Bagefter tager vi ud til science på Københavns Universitet, hvor professor Meike Burow fortæller os, hvad vi skal være opmærksomme på for at passe godt på vores planter i skolehaverne. Hvilke farer lurer derude, og hvordan beskytter vi vores planter mod dem?
I denne episode gennemgår vi modul 4 i skolehaverne. Først har vi udeskolevejleder Franciska Krohn Tøgern i studiet til en snak om, hvordan det er gået i skolehaverne over sommerferien, hvordan der så ud, da eleverne kom tilbage, samt hvilke opgaver der ligger i modul 4. Bagefter tager vi ud til science på Københavns Universitet, hvor professor Meike Burow fortæller os, hvad vi skal være opmærksomme på for at passe godt på vores planter i skolehaverne. Hvilke farer lurer derude, og hvordan beskytter vi vores planter mod dem? read more read less

11 months ago #biologi, #børn, #folkeskole, #forskning, #have, #planter, #science, #skole, #skolehave, #udeskole