Vil du gerne leve mere bæredygtigt, men har svært ved at finde hoved og hale i, hvad der er godt og skidt for planeten, dyrene, og hvad der ellers tæller med i det globale bæredygtighedsregnskab?

I Bær dig dygtigt ad får du hands-on tips til en mere bæredygtig hverdag – til at spise, forbruge, rejse og bo på en måde, der tager hensyn til klima, miljø, dine medmennesker og ikke mindst dit eget velvære.

Vi taler med mennesker, der ved noget om bæredygtighed - og med unge mennesker, der selv har erfaring med at træffe nogle bæredygtige valg.

Podcasten udgives af Fora med støtte fra Kulturministeriet.

Podcasten er produceret af Kontekst & Lyd og beværtes af podcastproducent Simon Brix.
Vil du gerne leve mere bæredygtigt, men har svært ved at finde hoved og hale i, hvad der er godt og skidt for planeten, dyrene, og hvad der ellers tæller med i det globale bæredygtighedsregnskab? I Bær dig dygtigt ad får du hands-on tips til en mere bæredygtig hverdag – til at spise, forbruge, rejse og bo på en måde, der tager hensyn til klima, miljø, dine medmennesker og ikke mindst dit eget velvære. Vi taler med mennesker, der ved noget om bæredygtighed - og med unge mennesker, der selv har erfaring med at træffe nogle bæredygtige valg. Podcasten udgives af Fora med støtte fra Kulturministeriet. Podcasten er produceret af Kontekst & Lyd og beværtes af podcastproducent Simon Brix. read more read less
 • Start her: Kort introduktion til podcastserien
  1 Sep, 2020 - 01:59
 • Sådan bor du bæredygtigt
  12 Oct, 2020 - 24:53
 • Sådan rejser du bæredygtigt
  12 Oct, 2020 - 21:49
 • Sådan forbruger du bæredygtigt
  12 Oct, 2020 - 22:41
 • Sådan spiser du bæredygtigt
  12 Oct, 2020 - 24:11
 • Tøjforbrug & bæredygtighed. Hvordan?
  14 Jun, 2021 - 13:39
 • There are no episodes.
Loading