00:00
24:53
Hvordan bor du bæredygtigt? Er det slut med at streme, og batter det egentlig noget at sortere sit affald?

I denne episode af Bær dig dygtigt ad handler det om, hvordan vi kan indrette os og agere i vores hjem – på en bæredygtig facon.

Medvirkende:
- Lisbet Stryhn Rasmussen, Seniorrådgiver i Aura Energi
- Tobias Nørkjær Holmgaard, formand for UngEnergis Landsbestyrelse og stor fan af genbrug

--------------------------------------------------------

Om podcastserien Bær dig dygtigt ad

Vil du gerne leve mere bæredygtigt, men har svært ved at finde hoved og hale i, hvad der er godt og skidt for planeten, dyrene, og hvad der ellers tæller med i det globale bæredygtighedsregnskab?

I Bær dig dygtigt ad får du hands-on tips til en mere bæredygtig hverdag – til at spise, forbruge, rejse og bo på en måde, der tager hensyn til klima, miljø, dine medmennesker og ikke mindst dit eget velvære.

Vi taler med mennesker, der ved noget om bæredygtighed - og med unge mennesker, der selv har erfaring med at træffe nogle bæredygtige valg.

Podcasten udgives af Fora med støtte fra Kulturministeriet.

Podcasten er produceret af Kontekst & Lyd og beværtes af podcastproducent Simon Brix.
Hvordan bor du bæredygtigt? Er det slut med at streme, og batter det egentlig noget at sortere sit affald? I denne episode af Bær dig dygtigt ad handler det om, hvordan vi kan indrette os og agere i vores hjem – på en bæredygtig facon. Medvirkende: - Lisbet Stryhn Rasmussen, Seniorrådgiver i Aura Energi - Tobias Nørkjær Holmgaard, formand for UngEnergis Landsbestyrelse og stor fan af genbrug -------------------------------------------------------- Om podcastserien Bær dig dygtigt ad Vil du gerne leve mere bæredygtigt, men har svært ved at finde hoved og hale i, hvad der er godt og skidt for planeten, dyrene, og hvad der ellers tæller med i det globale bæredygtighedsregnskab? I Bær dig dygtigt ad får du hands-on tips til en mere bæredygtig hverdag – til at spise, forbruge, rejse og bo på en måde, der tager hensyn til klima, miljø, dine medmennesker og ikke mindst dit eget velvære. Vi taler med mennesker, der ved noget om bæredygtighed - og med unge mennesker, der selv har erfaring med at træffe nogle bæredygtige valg. Podcasten udgives af Fora med støtte fra Kulturministeriet. Podcasten er produceret af Kontekst & Lyd og beværtes af podcastproducent Simon Brix. read more read less

3 years ago