00:00
01:59
Vil du gerne leve mere bæredygtigt, men har svært ved at finde hoved og hale i, hvad der er godt og skidt for planeten, dyrene, og hvad der ellers tæller med i det globale bæredygtighedsregnskab?

I Bær dig dygtigt får du hands-on tips til en mere bæredygtig hverdag – til at spise, rejse, købe tøj og indrette et hjem på en måde, der tager hensyn til klima, miljø, dine medmennesker og ikke mindst dit eget velvære.

Vi taler med mennesker, der ved noget om bæredygtighed - og vi taler også med unge mennesker, der selv har erfaring med at træffe nogle bæredygtige valg.

Bær dig dygtigt ad udgives af Fora med støtte fra Kulturministeriet.

Podcasten er produceret af Kontekst & Lyd og beværtes af podcastproducent Simon Brix.
Vil du gerne leve mere bæredygtigt, men har svært ved at finde hoved og hale i, hvad der er godt og skidt for planeten, dyrene, og hvad der ellers tæller med i det globale bæredygtighedsregnskab? I Bær dig dygtigt får du hands-on tips til en mere bæredygtig hverdag – til at spise, rejse, købe tøj og indrette et hjem på en måde, der tager hensyn til klima, miljø, dine medmennesker og ikke mindst dit eget velvære. Vi taler med mennesker, der ved noget om bæredygtighed - og vi taler også med unge mennesker, der selv har erfaring med at træffe nogle bæredygtige valg. Bær dig dygtigt ad udgives af Fora med støtte fra Kulturministeriet. Podcasten er produceret af Kontekst & Lyd og beværtes af podcastproducent Simon Brix. read more read less

3 years ago #bæredygtig, #bærerdygtighed, #fora, #grønfremtid, #lifehacks, #unge, #verdensmål