00:00
22:41
Hvordan bliver du en mere bæredygtig forbruger?

Det får du svar på i denne episode af Bær dig dygtigt ad, hvor vi snævrer forbruget ind og kigger specifikt på tøj og mode.

Medvirkende:
- Johanne Rytter Stenstrup, modeblogger, foredragsholder og kvinden bag Sustain Daily og Bedre Mode Podcast.
- Camilla Egeberg Rasmussen, designstuderende med fokus på bæredygtig mode, der reparerer sit tøj i stedet for at købe nyt

--------------------------------------------------------

Om podcastserien Bær dig dygtigt ad

Vil du gerne leve mere bæredygtigt, men har svært ved at finde hoved og hale i, hvad der er godt og skidt for planeten, dyrene, og hvad der ellers tæller med i det globale bæredygtighedsregnskab?

I Bær dig dygtigt ad får du hands-on tips til en mere bæredygtig hverdag – til at spise, forbruge, rejse og bo på en måde, der tager hensyn til klima, miljø, dine medmennesker og ikke mindst dit eget velvære.

Vi taler med mennesker, der ved noget om bæredygtighed - og med unge mennesker, der selv har erfaring med at træffe nogle bæredygtige valg.

Podcasten udgives af Fora med støtte fra Kulturministeriet.

Podcasten er produceret af Kontekst & Lyd og beværtes af podcastproducent Simon Brix.
Hvordan bliver du en mere bæredygtig forbruger? Det får du svar på i denne episode af Bær dig dygtigt ad, hvor vi snævrer forbruget ind og kigger specifikt på tøj og mode. Medvirkende: - Johanne Rytter Stenstrup, modeblogger, foredragsholder og kvinden bag Sustain Daily og Bedre Mode Podcast. - Camilla Egeberg Rasmussen, designstuderende med fokus på bæredygtig mode, der reparerer sit tøj i stedet for at købe nyt -------------------------------------------------------- Om podcastserien Bær dig dygtigt ad Vil du gerne leve mere bæredygtigt, men har svært ved at finde hoved og hale i, hvad der er godt og skidt for planeten, dyrene, og hvad der ellers tæller med i det globale bæredygtighedsregnskab? I Bær dig dygtigt ad får du hands-on tips til en mere bæredygtig hverdag – til at spise, forbruge, rejse og bo på en måde, der tager hensyn til klima, miljø, dine medmennesker og ikke mindst dit eget velvære. Vi taler med mennesker, der ved noget om bæredygtighed - og med unge mennesker, der selv har erfaring med at træffe nogle bæredygtige valg. Podcasten udgives af Fora med støtte fra Kulturministeriet. Podcasten er produceret af Kontekst & Lyd og beværtes af podcastproducent Simon Brix. read more read less

3 years ago