00:00
19:01
I årene omkring overgangsalderen kan man godt opleve – når man er i den her periode af sit liv – at man indtil nu har været en pæn pige, en flink pige, man har bøjet af, man har gået med strømmen, man har glattet ud og har taget sig af.

Lige pludselig kan man så opleve, at det gider man så ikke mere. Man gider ikke mere pis og man bliver sådan lidt mere bitchy og bestemt i det.
Det kan overraske en selv rigtig meget, og det kan så sandelig også overraske ens omgivelser rigtig meget.

Og jeg tror vi alle sammen har det sådan, at hvis vi ikke har fået en ordenlig nattesøvn, så bliver vi lidt bitchy og lidt kortluntede.

Så noget af det, der kan støtte den proces med at vokse ind i at kunne sige fra, det er at få en ordentlig nattesøvn. Du kan meget bedre mærke dig selv hvis du har fået sovet og du kan mærke dine grænser. Og du kan få sagt til og fra.

På alle måder så understøtter du din overgangsalder og årene omkring bedst muligt ved at få nok – OG – så er det jo bare sådan, at rigtig mange kvinder oplever, at de sover dårligt og meget mere skrøbeligt i overgangsalderen – og at det er en kæmpe udfordring.

Lyt med på temaet om søvn og hør, hvordan det er muligt at gå fra at være håbløs søvnløs til at ligge i sin seng og elske at ligge og sove.
I årene omkring overgangsalderen kan man godt opleve – når man er i den her periode af sit liv – at man indtil nu har været en pæn pige, en flink pige, man har bøjet af, man har gået med strømmen, man har glattet ud og har taget sig af. Lige pludselig kan man så opleve, at det gider man så ikke mere. Man gider ikke mere pis og man bliver sådan lidt mere bitchy og bestemt i det. Det kan overraske en selv rigtig meget, og det kan så sandelig også overraske ens omgivelser rigtig meget. Og jeg tror vi alle sammen har det sådan, at hvis vi ikke har fået en ordenlig nattesøvn, så bliver vi lidt bitchy og lidt kortluntede. Så noget af det, der kan støtte den proces med at vokse ind i at kunne sige fra, det er at få en ordentlig nattesøvn. Du kan meget bedre mærke dig selv hvis du har fået sovet og du kan mærke dine grænser. Og du kan få sagt til og fra. På alle måder så understøtter du din overgangsalder og årene omkring bedst muligt ved at få nok – OG – så er det jo bare sådan, at rigtig mange kvinder oplever, at de sover dårligt og meget mere skrøbeligt i overgangsalderen – og at det er en kæmpe udfordring. Lyt med på temaet om søvn og hør, hvordan det er muligt at gå fra at være håbløs søvnløs til at ligge i sin seng og elske at ligge og sove. read more read less

2 years ago #kvinder, #livskvalitet, #menopause, #overgangsalder, #overgangsalderen, #perimenopause, #postmenopause, #selvkærlig, #selvudvikling, #sundhed, #søvn