Settings
Light Theme
Dark Theme
 • 01 Inspirator, topmotivator og TED-X taler Hardeep Dhanjal besøger Torben og Foredragsholderne - Find your greatness

  19 FEB 2021 · Find your greatness - Find din storhed Min gæst er i denne uge Hardeep Dhanjal. Mange af hans kampe i livet er blevet brugt som brændstof i bl.a. musikkarrieren, og nu, i jagten på at blive blandt de mest spændende inspirationsspeakere i verden. Lyt med og hør Hardeep fortælle ✅ om bl.a. hvordan du driller dit mod, ✅ overvinder frygten og ✅ hvordan du mentalt og fysisk går steder hen som du aldrig har turdet før. Hardeep giver desuden nogle ✅ uundværlige tips til dig der skal holde tale, ✅ holde indlæg på arbejdet eller på en offentlig scene. Hardeep's hjemmeside er: https://hardeepscorner.com/ Hver torsdag kl. 12.00 er du inviteret med i studiet og til "Torben & Foredragsholderne" hvor din vært Torben Wiese taler med interessante mennesker der både brænder for et emne og brænder igennem på scenen. Det er mennesker som kommunikerer godt og har forfinet deres budskaber til at blive formidlet - og forstået - på ganske kort tid og du bliver inspireret til både dit arbejde- og privatliv. Torben Wiese er en af de mest benyttede foredragsholdere og har talt til over 300.000 mennesker. Han er dobbelt bestsellerforfatter til bøgerne "Bryd vanen og nå dine mål" og "Bøj fisken mens den er frisk" og har netop udgivet sin 3. bog "Grib dine kriser - personligt, hjemme og på arbejdet". Torben er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest inspirerende og motiverende talere i Danmark. Han er desuden coach og forandringsrådgiver og ofte gæst i TV, i radioen og i pressen. Torben Wiese's webside er: https://habitmanager.com/ og desuden finder du ham på https://www.linkedin.com/in/torbenwiese/, https://www.facebook.com/profile.php?id=100009449664896, https://www.instagram.com/torbenwiese/ og Clubhouse hvor du får inspiration, værktøjer og motivation.
  48m 52s
 • 02 OL vinder og supermotivator Søren Holmgren besøger Torben og Foredragsholderne - Jeg ser ingen forhindringer!

  20 FEB 2021 · Jeg ser ingen forhindringer! Min gæst er i denne uge Søren Holmgren der er forfatter, foredragsholder og konsulent med fokus på udvikling af mennesker og organisationer. Han er sparringspartner for en række aktører i dansk erhvervsliv, heriblandt nogle af Danmarks største virksomheder, han er indehaver af to olympiske guldmedaljer, han er mentaltræner for elitesportshold og unge talenter – og som om dette ikke er imponerende nok i sig selv, han har opnået alt dette som blind. Lyt med og hør Søren Holmgren fortælle om bl.a. betydningen af motivation, hvordan han hver dag får øje på alt det positive og hvordan du kan gøre dette også. Du bliver også inspireret til at sætte dig både indre og ydre mål og finde – eller genfinde – meningen med det du gør. Desuden fortæller Søren om vigtigheden af tillid og giver os tips til hvordan vi kan opnå den vigtige sympati og tillid når vi holder et indlæg på arbejdspladsen eller er på en endnu større scene. Søren's hjemmeside er: https://www.itoi.dk/ Hver torsdag kl. 12.00 er du inviteret med i studiet og til "Torben & Foredragsholderne" hvor din vært Torben Wiese taler med interessante mennesker der både brænder for et emne og brænder igennem på scenen. Det er mennesker som kommunikerer godt og har forfinet deres budskaber til at blive formidlet - og forstået - på ganske kort tid og du bliver inspireret til både dit arbejde- og privatliv. Torben Wiese er en af de mest benyttede foredragsholdere og har talt til over 300.000 mennesker. Han er dobbelt bestsellerforfatter til bøgerne "Bryd vanen og nå dine mål" og "Bøj fisken mens den er frisk" og har netop udgivet sin 3. bog "Grib dine kriser - personligt, hjemme og på arbejdet". Torben er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest inspirerende og motiverende talere i Danmark. Han er desuden coach og forandringsrådgiver og ofte gæst i TV, i radioen og i pressen. Torben Wiese's webside er: https://habitmanager.com/ og desuden finder du ham på https://www.linkedin.com/in/torbenwiese/, https://www.facebook.com/profile.php?id=100009449664896, https://www.instagram.com/torbenwiese/ og Clubhouse hvor du får inspiration, værktøjer og motivation.
  57m 37s
 • 03 TED Talk's coachen Laura Faurschou besøger Torben og Foredragsholderne - Keep it simple

  22 FEB 2021 · Keep it simple! Min gæst er i denne uge Laura Faurschou. Laura er foredragsholder og speakercoach og har coachet TED-talere, skuespillere, foredragsholdere, ledere og medarbejdere i over 15 år. Lyt med og bliv inspireret når Laura giver sit bud på netop dén ting der vil give dig succes på scenen. Hun fortæller også om hvordan du bedst starter og opbygger et professionelt indlæg eller foredrag, hvordan du undgår at tabe dit publikum og hvordan du når målene med dit budskab uanset om det er for dit team, afdeling, for hele arbejdspladsen eller på en større scene. Du bliver også inspireret til at se dig selv ude fra og til at vurdere om du skal arbejde mest med dit indhold eller måden du fremfører det? Desuden får du vigtig inspiration til onlineforedrag, ZOOM møder, samt aktiviteter du kan ligge rundt om dine indlæg for at opnå endnu bedre effekt. Laura's hjemmeside er: https://laurafaurschou.dk/ Hver torsdag kl. 12.00 er du inviteret med i studiet og til "Torben & Foredragsholderne" hvor din vært Torben Wiese taler med interessante mennesker der både brænder for et emne og brænder igennem på scenen. Det er mennesker som kan kommunikere godt og har forfinet deres budskaber til at blive formidlet - og forstået - på ganske kort tid og du bliver inspireret til både dit arbejde- og privatliv. Torben Wiese er en af de mest benyttede foredragsholdere og har talt til over 300.000 mennesker. Han er dobbelt bestsellerforfatter til bøgerne "Bryd vanen og nå dine mål" og "Bøj fisken mens den er frisk" og har netop udgivet sin 3. bog "Grib dine kriser - personligt, hjemme og på arbejdet". Torben er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest inspirerende og motiverende talere i Danmark. Han er desuden coach og forandringsrådgiver og ofte gæst på både TV, i radioen og i pressen. Torben Wiese's webside er: https://habitmanager.com/ og desuden finder du ham på Linkedin, Facebook, Instagram og Clubhouse hvor du får inspiration, værktøjer og motivation.
  53m 5s
 • 04 Optimisten Henrik Mathiasen møder Torben Wiese - Hvis enten du tror du kan – eller du ikke tror du kan – så har du helt sikkert ret!

  25 FEB 2021 · Hvis enten du tror du kan – eller du ikke tror du kan – så har du helt sikkert ret! I dag er min gæst Henrik Mathiasen, han er foredragsholder, bestseller forfatter og stifter af Award Showet for Årets Optimister. Han har gennem 15 år inspireret en perlerække af danske og internationale virksomheder i et optimistisk livssyn. Lyt med og hør Henrik fortælle om bl.a. hvad forskellen på en optimist og en pessimist er, hvad optimisme kan gøre ved arbejdspladsen og livet – og hvordan man siger til sin partner hvis han eller hun er for pessimistisk og vi taler også om den store forandring der sker i både leder- og medarbejderrollen netop nu. Desuden kan du lære hvordan du selv kan vurdere om du er mest optimistisk eller pessimistisk. Henrik giver også praktiske ideer til hvordan du aldrig falder af på den hvis du skal holde et indlæg på arbejde eller foredrag på en scene. Her er link til testen vi taler om i programmet: https://www.authentichappiness.sas.upenn.edu – gå til ”Questionaries” i toppen og vælg så ”Optimism”. Henrik’s webside er: https://optimisten.dk Hver torsdag kl. 12.00 er du inviteret med i studiet og til "Torben & Foredragsholderne" hvor din vært Torben Wiese taler med interessante mennesker der både brænder for et emne og brænder igennem på scenen. Det er mennesker som kan kommunikere godt og har forfinet deres budskaber til at blive formidlet - og forstået - på ganske kort tid og du bliver inspireret til både dit arbejde- og privatliv. Torben Wiese er en af de mest benyttede foredragsholdere og har talt til over 300.000 mennesker. Han er dobbelt bestsellerforfatter til bøgerne "Bryd vanen og nå dine mål" og "Bøj fisken mens den er frisk" og har netop udgivet sin 3. bog "Grib dine kriser - personligt, hjemme og på arbejdet". Torben er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest inspirerende og motiverende talere i Danmark. Han er desuden coach og forandringsrådgiver og ofte gæst på både TV, i radioen og i pressen. Torben Wiese's webside er: https://habitmanager.com/ og desuden finder du ham på Linkedin, Facebook, Instagram og Clubhouse hvor du får inspiration, værktøjer og motivation.
  52m 57s
 • 05 Mr. Netværk Henrik Busch besøger Torben og Foredragsholderne - Jo mere man giver jo mere får man!

  3 MAR 2021 · Jo mere man giver jo mere får man! I denne uge er min gæst Henrik Busch der med rette kan kaldes Mr. Netværk. Henrik er en ildsjæl og en fighter der med sin passion for andre mennesker skaber fremdrift. Han har et imponerende CV med topposter i erhvervslivet og som bestyrelsesmedlem i en lang række virksomheder og organisationer. Han har været facilitator på mere end 1.000 netværksmøder, han har et af de største personlige netværk i Danmark og han ved alt om vigtigheden af at udvikle og pleje sit netværk. Lyt med og hør Henrik fortælle om hvad et netværk er, om værdien af det, om hvordan dit netværk kan påvirke din livskvalitet og din karriere og om hvordan du udbygger og får det bedste ud af dit netværket hvad enten du ønsker et nyt job, en kæreste, en kontakt, at sælge mere eller at få slebet dit gulv – og hør også om hvad du aldrig skal gøre! Du bliver også inspireret til at overveje hvem du bør – og ikke bør - være i netværk med og til måske at genoverveje din holdninger til din bevidste – eller ubevidste - netværks strategi, både privat og på arbejdet. Henrik's webside er: https://buschonboard.dk/ og han kan også findes på Linkedin m.v. Hver torsdag kl. 12.00 er du inviteret med i studiet og til "Torben & Foredragsholderne" hvor din vært Torben Wiese taler med interessante mennesker der både brænder for et emne og brænder igennem på scenen. Det er mennesker som kan kommunikere godt og har forfinet deres budskaber til at blive formidlet - og forstået - på ganske kort tid og du bliver inspireret til både dit arbejde- og privatliv. Torben Wiese er en af de mest benyttede foredragsholdere og har talt til over 300.000 mennesker. Han er dobbelt bestsellerforfatter til bøgerne "Bryd vanen og nå dine mål" og "Bøj fisken mens den er frisk" og har netop udgivet sin 3. bog "Grib dine kriser - personligt, hjemme og på arbejdet". Torben er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest inspirerende og motiverende talere i Danmark. Han er desuden coach og forandringsrådgiver og ofte gæst på både TV, i radioen og i pressen. Torben Wiese's webside er: https://habitmanager.com/ og desuden finder du ham på Linkedin, Facebook, Instagram og Clubhouse hvor du får inspiration, værktøjer og motivation.
  40m 2s
 • 06 Slip Stolen Lone Østergaard besøger Torben og Foredragsholderne - En tur i den helt store opladestation

  11 MAR 2021 · En tur i den helt store opladestation med et mindset i bevægelse Min gæst i denne uge er Lone Østergaard som er forfatter og foredragsholder og som har hjulpet tusindvis af medarbejdere og arbejdspladser med at slippe stolen for hjernens skyld. Lyt med og hør hvorfor bevægelse i løbet af dagen er så vigtigt både for dit liv nu – og dit liv i fremtiden og om hvorfor det er så usundt og på sigt farligt for os hvis vi stort set ikke bevæger os i arbejdstiden. Du får masser af håndgribelige eksempler på hvordan du kan snige bevægelse ind i arbejds- og privatlivet – og svar på om du kan indhente stillesiddende arbejde med en løbetur om aftenen eller i weekenden?, Lone fortæller også hvordan du nulstiller din krop og hjerne, hvordan du tager en tur i den helt store opladestation og hvordan du får din kolleger med på ideen om mere bevægelse i arbejdstiden. Som bonus får du også til 20-8-2 metoden der er den simple men geniale måde at huske på at få rørt sig i løbet af dagen. Lone's webside er: https://www.minkroppaajob.dk/ Hver torsdag kl. 12.00 er du inviteret med i studiet og til "Torben & Foredragsholderne" hvor din vært Torben Wiese taler med interessante mennesker der både brænder for et emne og brænder igennem på scenen. Det er mennesker som kan kommunikere godt og har forfinet deres budskaber til at blive formidlet - og forstået - på ganske kort tid og du bliver inspireret til både dit arbejde- og privatliv. Torben Wiese er en af de mest benyttede foredragsholdere og har talt til over 300.000 mennesker. Han er dobbelt bestsellerforfatter til bøgerne "Bryd vanen og nå dine mål" og "Bøj fisken mens den er frisk" og har netop udgivet sin 3. bog "Grib dine kriser - personligt, hjemme og på arbejdet". Torben er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest inspirerende og motiverende talere i Danmark. Han er desuden coach og forandringsrådgiver og ofte gæst på både TV, i radioen og i pressen. Torben Wiese's webside er: https://habitmanager.com/ og desuden finder du ham på Linkedin, Facebook, Instagram og Clubhouse hvor du får inspiration, værktøjer og motivation.
  44m 17s
 • 07 Danmark's Storyteller nr. 1 Carsten Islington besøger Torben og Foredragsholderne - Uden en historie er der ikke noget i din fortælling!

  18 MAR 2021 · Uden en historie er der ikke noget i din fortælling Min gæst i denne uge er Danmark’s storyteller nr. 1 Carsten Islington. Han er en vaskeægte storyteller og hans stemme er som en lun efterårssweater, der beroliger og skaber et særligt nærvær. Carsten har fortalt historier i hele sit liv og på både de mindste og de største scener. Han har studeret historiefortællingen, hvad den gør ved os og hvad den betyder. Lyt med og bliv inspireret til hvordan du kan fange dine omgivelser igennem storytelling både privat og på arbejdet, hvordan historiefortællingen aktiverer et billedgalleri hos modtageren og hvordan I som arbejdsplads får jeres værdier til at leve igennem netop jeres storytelling. Hør også hvorfor storytelling kan være en både effektiv og magtfuldt kommunikationsform, hvordan historien taler til en kollektiv underbevidsthed – og hvor kort en historie kan være. Du bliver også inspireret til hvordan du får andre til at fortælle mere, hvilket udbytte lederen kan have af det – og hvordan du bruger storytelling på scenen. Carsten Islington's hjemmeside ttps://www.islington.dk/ og på Linkedin. Hver torsdag kl. 12.00 er du inviteret med i studiet og til "Torben & Foredragsholderne" hvor din vært Torben Wiese taler med interessante mennesker der både brænder for et emne og brænder igennem på scenen. Det er mennesker som kan kommunikere godt og har forfinet deres budskaber til at blive formidlet - og forstået - på ganske kort tid og du bliver inspireret til både dit arbejde- og privatliv. Torben Wiese er en af de mest benyttede foredragsholdere og har talt til over 300.000 mennesker. Han er dobbelt bestsellerforfatter til bøgerne "Bryd vanen og nå dine mål" og "Bøj fisken mens den er frisk" og har netop udgivet sin 3. bog "Grib dine kriser - personligt, hjemme og på arbejdet". Torben er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest inspirerende og motiverende talere i Danmark. Han er desuden coach og forandringsrådgiver og ofte gæst på både TV, i radioen og i pressen. Torben Wiese's webside er: https://habitmanager.com/ og desuden finder du ham på Linkedin, Facebook, Instagram og Clubhouse hvor du får inspiration, værktøjer og motivation.
  1h 5m 25s
 • 08 Stemmetræner Vibeke Krogsgaard besøger Torben og Foredragsholderne - Der er en grund til at det hedder STEMning!

  25 MAR 2021 · Der er en grund til, at det hedder STEMning! Min gæst i denne uge er operasanger og stemmetræner Rikke Krogsgaard. Rikke hjælper både private, ledere og medarbejdere med hvordan de kan optimere deres mundtlige kommunikation, deres stemmefærdigheder og deres præsentationsstil. Lyt med og hør bl.a. om at stemmen udgør hele 50% i forhold til vores kropssprog, om hvorfor du kan blive forelsket i en stemme – eller det modsatte, og om hvor hurtigt vores underbevidsthed afgør om man kan li’ stemmen man hører eller ej. Hør også om hvorfor stemmen er vigtigere end nogensinde før, hvordan du passer på den og udvikler den så stemmen passer til din personlighed og så der bliver lyttet mere til dig – og hvorfor det kan være en rigtig god ide at tænke på citroner! Vibeke's hjemmeside hedder: https://www.voxlab.dk/ og du finder hende også på Linkedin m.v. Hver torsdag kl. 12.00 er du inviteret med i studiet og til "Torben & Foredragsholderne" hvor din vært Torben Wiese taler med interessante mennesker der både brænder for et emne og brænder igennem på scenen. Det er mennesker som kan kommunikere godt og har forfinet deres budskaber til at blive formidlet - og forstået - på ganske kort tid og du bliver inspireret til både dit arbejde- og privatliv. Torben Wiese er en af de mest benyttede foredragsholdere og har talt til over 300.000 mennesker. Han er dobbelt bestsellerforfatter til bøgerne "Bryd vanen og nå dine mål" og "Bøj fisken mens den er frisk" og har netop udgivet sin 3. bog "Grib dine kriser - personligt, hjemme og på arbejdet". Torben er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest inspirerende og motiverende talere i Danmark. Han er desuden coach og forandringsrådgiver og ofte gæst på både TV, i radioen og i pressen. Torben Wiese's webside er: https://habitmanager.com/ og desuden finder du ham på Linkedin, Facebook, Instagram og Clubhouse hvor du får inspiration, værktøjer og motivation.
  47m 55s
 • 09 Meditationsmester Henning Daverne besøger Torben og Foredragsholderne - Bliv lykkeligere, klogere og mere rolig

  1 APR 2021 · Bliv lykkeligere, klogere og mere rolig Min gæst i denne uge er Henning Daverne, der er blandt Danmarks absolut mest erfarne Meditationslærere, han er bestsellerforfatter og foredragsholder – og så er han tidligere mester i kampsport. Lyt med og hør om hvad meditation egentligt er, om hvordan det virker og om hvordan det – beviseligt - kan hjælpe dig til at blive lykkeligere, klogere og mere rolig? Hør også om hvad vi alle længes allermest efter, I hvor kort tid du behøver at meditere, og lær hvad spiritualitet og sjælens rejse er – og hvad der var det helt usædvanlige der skete med den ko som Henning mødte i Indien? Du finder også Henning her: https://www.henningdaverne.dk/ og på alle sociale medier. Hver torsdag kl. 12.00 er du inviteret med i studiet og til "Torben & Foredragsholderne" hvor din vært Torben Wiese taler med interessante mennesker der både brænder for et emne og brænder igennem på scenen. Det er mennesker som kan kommunikere godt og har forfinet deres budskaber til at blive formidlet - og forstået - på ganske kort tid og du bliver inspireret til både dit arbejde- og privatliv. Torben Wiese er en af de mest benyttede foredragsholdere og har talt til over 300.000 mennesker. Han er dobbelt bestsellerforfatter til bøgerne "Bryd vanen og nå dine mål" og "Bøj fisken mens den er frisk" og har netop udgivet sin 3. bog "Grib dine kriser - personligt, hjemme og på arbejdet". Torben er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest inspirerende og motiverende talere i Danmark. Han er desuden coach og forandringsrådgiver og ofte gæst på både TV, i radioen og i pressen. Torben Wiese's webside er: https://habitmanager.com/ og desuden finder du ham på Linkedin, Facebook, Instagram og Clubhouse hvor du får inspiration, værktøjer og motivation.
  50m 32s
 • 10 Stressekspert Rikke Thauer besøger Torben og Foredragsholderne - Stress kommer aldrig uanmeldt!

  8 APR 2021 · Stress kommer aldrig uanmeldt! Min gæst i denne uge er Rikke maj Thauer, hun er stressekspert, foredragsholder, coach og forfatter – og så har hun Thauer Stresscenter der er et af de førende i Danmark. Lyt med og lær bl.a. at skelne mellem det at være travl og stresset, find ud af om der findes god stress, hør om hvad stresshormoner er og hvor længe de er i kroppen, lær hvordan du ser tegnene på stress hos andre – og dig selv – og få værktøjer til at nulstille dig selv efter en stresset dag. Du får også inspiration til hvordan du siger fra hvis en leder eller kollega stresser dig – og hvad en stressskala og stressbuffer er og meget mere. Find Rikke bl.a. her: https://thauer.dk/ og også gerne på Linkedin Hver torsdag kl. 12.00 er du inviteret med i studiet og til "Torben & Foredragsholderne" hvor din vært Torben Wiese taler med interessante mennesker der både brænder for et emne og brænder igennem på scenen. Det er mennesker som kan kommunikere godt og har forfinet deres budskaber til at blive formidlet - og forstået - på ganske kort tid og du bliver inspireret til både dit arbejde- og privatliv. Torben Wiese er en af de mest benyttede foredragsholdere og har talt til over 300.000 mennesker. Han er dobbelt bestsellerforfatter til bøgerne "Bryd vanen og nå dine mål" og "Bøj fisken mens den er frisk" og har netop udgivet sin 3. bog "Grib dine kriser - personligt, hjemme og på arbejdet". Torben er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest inspirerende og motiverende talere i Danmark. Han er desuden coach og forandringsrådgiver og ofte gæst på både TV, i radioen og i pressen. Torben Wiese's webside er: https://habitmanager.com/ og desuden finder du ham på Linkedin, Facebook, Instagram og Clubhouse hvor du får inspiration, værktøjer og motivation.
  54m 27s
Torben Wiese inviterer hver uge en inspirerende foredragsholder i studiet der både brænder for et emne og brænder igennem på scenen
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search