Settings
Light Theme
Dark Theme

08 Stemmetræner Vibeke Krogsgaard besøger Torben og Foredragsholderne - Der er en grund til at det hedder STEMning!

08 Stemmetræner Vibeke Krogsgaard besøger Torben og Foredragsholderne - Der er en grund til at det hedder STEMning!
Mar 25, 2021 · 47m 55s

Der er en grund til, at det hedder STEMning! Min gæst i denne uge er operasanger og stemmetræner Rikke Krogsgaard. Rikke hjælper både private, ledere og medarbejdere med hvordan de...

show more
Der er en grund til, at det hedder STEMning!

Min gæst i denne uge er operasanger og stemmetræner Rikke Krogsgaard. Rikke hjælper både private, ledere og medarbejdere med hvordan de kan optimere deres mundtlige kommunikation, deres stemmefærdigheder og deres præsentationsstil.

Lyt med og hør bl.a. om at stemmen udgør hele 50% i forhold til vores kropssprog, om hvorfor du kan blive forelsket i en stemme – eller det modsatte, og om hvor hurtigt vores underbevidsthed afgør om man kan li’ stemmen man hører eller ej. Hør også om hvorfor stemmen er vigtigere end nogensinde før, hvordan du passer på den og udvikler den så stemmen passer til din personlighed og så der bliver lyttet mere til dig – og hvorfor det kan være en rigtig god ide at tænke på citroner!

Vibeke's hjemmeside hedder: https://www.voxlab.dk/ og du finder hende også på Linkedin m.v.

Hver torsdag kl. 12.00 er du inviteret med i studiet og til "Torben & Foredragsholderne" hvor din vært Torben Wiese taler med interessante mennesker der både brænder for et emne og brænder igennem på scenen. Det er mennesker som kan kommunikere godt og har forfinet deres budskaber til at blive formidlet - og forstået - på ganske kort tid og du bliver inspireret til både dit arbejde- og privatliv.

Torben Wiese er en af de mest benyttede foredragsholdere og har talt til over 300.000 mennesker. Han er dobbelt bestsellerforfatter til bøgerne "Bryd vanen og nå dine mål" og "Bøj fisken mens den er frisk" og har netop udgivet sin 3. bog "Grib dine kriser - personligt, hjemme og på arbejdet". Torben er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest inspirerende og motiverende talere i Danmark. Han er desuden coach og forandringsrådgiver og ofte gæst på både TV, i radioen og i pressen.

Torben Wiese's webside er: https://habitmanager.com/ og desuden finder du ham på Linkedin, Facebook, Instagram og Clubhouse hvor du får inspiration, værktøjer og motivation.
show less
Information
Author Torben Wiese
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search