Settings
Light Theme
Dark Theme

03 TED Talk's coachen Laura Faurschou besøger Torben og Foredragsholderne - Keep it simple

03 TED Talk's coachen Laura Faurschou besøger Torben og Foredragsholderne - Keep it simple
Feb 22, 2021 · 53m 5s

Keep it simple! Min gæst er i denne uge Laura Faurschou. Laura er foredragsholder og speakercoach og har coachet TED-talere, skuespillere, foredragsholdere, ledere og medarbejdere i over 15 år. Lyt...

show more
Keep it simple!

Min gæst er i denne uge Laura Faurschou. Laura er foredragsholder og speakercoach og har coachet TED-talere, skuespillere, foredragsholdere, ledere og medarbejdere i over 15 år.

Lyt med og bliv inspireret når Laura giver sit bud på netop dén ting der vil give dig succes på scenen. Hun fortæller også om hvordan du bedst starter og opbygger et professionelt indlæg eller foredrag, hvordan du undgår at tabe dit publikum og hvordan du når målene med dit budskab uanset om det er for dit team, afdeling, for hele arbejdspladsen eller på en større scene.

Du bliver også inspireret til at se dig selv ude fra og til at vurdere om du skal arbejde mest med dit indhold eller måden du fremfører det? Desuden får du vigtig inspiration til onlineforedrag, ZOOM møder, samt aktiviteter du kan ligge rundt om dine indlæg for at opnå endnu bedre effekt.

Laura's hjemmeside er: https://laurafaurschou.dk/

Hver torsdag kl. 12.00 er du inviteret med i studiet og til "Torben & Foredragsholderne" hvor din vært Torben Wiese taler med interessante mennesker der både brænder for et emne og brænder igennem på scenen. Det er mennesker som kan kommunikere godt og har forfinet deres budskaber til at blive formidlet - og forstået - på ganske kort tid og du bliver inspireret til både dit arbejde- og privatliv.

Torben Wiese er en af de mest benyttede foredragsholdere og har talt til over 300.000 mennesker. Han er dobbelt bestsellerforfatter til bøgerne "Bryd vanen og nå dine mål" og "Bøj fisken mens den er frisk" og har netop udgivet sin 3. bog "Grib dine kriser - personligt, hjemme og på arbejdet". Torben er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest inspirerende og motiverende talere i Danmark. Han er desuden coach og forandringsrådgiver og ofte gæst på både TV, i radioen og i pressen.

Torben Wiese's webside er: https://habitmanager.com/ og desuden finder du ham på Linkedin, Facebook, Instagram og Clubhouse hvor du får inspiration, værktøjer og motivation.
show less
Information
Author Torben Wiese
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search