Podcast Cover

Een intense reis podcast

  In deze podcastserie ga ik in gesprek met diverse (ervarings) deskundigen over onderwerpen gerelateerd aan het boek "Een intense reis". In het boek en de podcast boek beschrijf ik waar...

  show more
  In deze podcastserie ga ik in gesprek met diverse (ervarings) deskundigen over onderwerpen gerelateerd aan het boek "Een intense reis". In het boek en de podcast boek beschrijf ik waar wij als gezin tegenaan liepen op onze zoektocht naar passend onderwijs, zelfacceptatie, hulp en het herstel van een schooltrauma voor onze hoogbegaafde zoon. Door het delen van ons verhaal in combinatie met kennis en tips, probeer ik de reis (samen met mijn gasten) makkelijker te maken voor andere ouders van (hoog)begaafde kinderen.

  ****
  Ben je ouder of leerkracht van een hoogbegaafde kind? Het zijn natuurlijk super mooie kinderen, maar het is niet altijd makkelijk. Heb je behoefte aan iemand die luistert en jou kan helpen je kracht weer terug te vinden of ben je op zoek naar kennis of praktische ondersteuning? Bij 'Een intense reis' helpen we je graag. Voor meer informatie kun je terecht op www.eenintensereis.nl.

  ****
  Heb je veel aan de podcast?
  Voor het maken van deze podcast reis ik het hele land door. Wil je mij ondersteunen met een digitale fooi? Dat waardeer ik enorm. Doneren kan via https://fooienpod.com/eenintensereis.
  show less
  Contacts
  Information

  Looks like you don't have any active episode

  Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

  Current

  Podcast Cover

  Looks like you don't have any episodes in your queue

  Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

  Next Up

  Episode Cover Episode Cover

  It's so quiet here...

  Time to discover new episodes!

  Discover
  Your Library
  Search