00:00
64:42
Vi har sett flera (misstänkta) exempel på personer som har gått från botten till toppen i partier när dom lämnade sina jämnåriga partners, och krokade plötsligt arm med årtionden äldre män. Det här är, vad man skulle kalla en riktigt "het potatis" i debatten, och det är för att feminister blir helt rabiata om någon skulle våga peka på att det finns kvinnor (inte bara) som man kan misstänka, går sängvägen för att snabbare hamna längre upp på vallistan. För kvinnor skulle ju aldrig få för sig att använda sig av något annat än sin hjärna, för att ta sig fram... eller? Missa inte det här programmet!

VERKLIGHETSCHECKEN FINNS, FÖR ATT DU VISAR DITT STÖD. FÖR FLER INTRESSANTA PROGRAM, DONERA TILL MÅLET PÅ 2500 KR INNAN DEN 30 SEPTEMBER, TACK:
Swish: 073 846 37 64
Meddelande: Gåva

Dagens datum är den 10 september, och dagens ämnen är:
* Med könet som språngbräda till toppen av partiet.
* Fattar nu att det är kaos i utanförskapsområdet, men vill bara fixa det för att "motbevisa Sverigedemokraterna."
* Svenskar tror inte att det islamistiska partiet "Nyans" har en chans - För att dom (som inte är målgruppen) inte har hört talas om partiet.
* Miljöpartiets väljare kallar alla dom som uttrycker missnöje gällande dom skyhöga elpriserna - "Strutsar."
* Kallas "miljöförstörare" av sin egen syster - På grund av klädvalet till sina egna barn.
* Hjärntvätten funkar - Socialdemokraternas väljare vägrar att skylla våldet på Magdalena Andersson.

MEDVERKANDE:
Programledare: Lelle Johansson.
Gäster: Tomas Wiklund, Johan Widén & Elisabeth Engman

VI SÖKER NYA GÄSTER:
VERKLIGHETSCHECKEN@GMAIL.COM

Förra programmet:
KONSTAPEL NAGELLACK ÄR INTE RESPEKTINGIVANDE
https://www.spreaker.com/user/verklighetschecken/konstapel-nagellack-aer-inte-respektingi

Alla program:
https://www.spreaker.com/show/verklighetschecken

NÄSTA NYA PROGRAM:
LÖRDAGEN DEN 17 SEPTEMBER, 2022

Du hittar även Verklighetschecken här:
PODDTOPPEN:
https://poddtoppen.se/podcast/1516623687/verklighetschecken
SPOTIFY:
https://open.spotify.com/show/3Lvy0LS8zfffv7ad60Lwqo
iTUNES:
https://podcasts.apple.com/us/podcast/verklighetschecken/id1516623687?uo=4

VECKANS TIPS

LELLE
Dissection - Where Dead Angels Lie
https://www.youtube.com/watch?v=rTb69Ue3ZHg

TOMAS
Dan Romer - We Will Rise Again
https://www.youtube.com/watch?v=f45nd-bfK0U&list=PLCnAH325CX1Cd4Kw_K7Yi62Q53uAXCT-y&index=4

JOHAN
Valvaka Live
https://www.youtube.com/c/SHA70

ELISABETH
Braveheart
https://www.imdb.com/title/tt0112573/
Vi har sett flera (misstänkta) exempel på personer som har gått från botten till toppen i partier när dom lämnade sina jämnåriga partners, och krokade plötsligt arm med årtionden äldre män. Det här är, vad man skulle kalla en riktigt "het potatis" i debatten, och det är för att feminister blir helt rabiata om någon skulle våga peka på att det finns kvinnor (inte bara) som man kan misstänka, går sängvägen för att snabbare hamna längre upp på vallistan. För kvinnor skulle ju aldrig få för sig att använda sig av något annat än sin hjärna, för att ta sig fram... eller? Missa inte det här programmet! VERKLIGHETSCHECKEN FINNS, FÖR ATT DU VISAR DITT STÖD. FÖR FLER INTRESSANTA PROGRAM, DONERA TILL MÅLET PÅ 2500 KR INNAN DEN 30 SEPTEMBER, TACK: Swish: 073 846 37 64 Meddelande: Gåva Dagens datum är den 10 september, och dagens ämnen är: * Med könet som språngbräda till toppen av partiet. * Fattar nu att det är kaos i utanförskapsområdet, men vill bara fixa det för att "motbevisa Sverigedemokraterna." * Svenskar tror inte att det islamistiska partiet "Nyans" har en chans - För att dom (som inte är målgruppen) inte har hört talas om partiet. * Miljöpartiets väljare kallar alla dom som uttrycker missnöje gällande dom skyhöga elpriserna - "Strutsar." * Kallas "miljöförstörare" av sin egen syster - På grund av klädvalet till sina egna barn. * Hjärntvätten funkar - Socialdemokraternas väljare vägrar att skylla våldet på Magdalena Andersson. MEDVERKANDE: Programledare: Lelle Johansson. Gäster: Tomas Wiklund, Johan Widén & Elisabeth Engman VI SÖKER NYA GÄSTER: VERKLIGHETSCHECKEN@GMAIL.COM Förra programmet: KONSTAPEL NAGELLACK ÄR INTE RESPEKTINGIVANDE https://www.spreaker.com/user/verklighetschecken/konstapel-nagellack-aer-inte-respektingi Alla program: https://www.spreaker.com/show/verklighetschecken NÄSTA NYA PROGRAM: LÖRDAGEN DEN 17 SEPTEMBER, 2022 Du hittar även Verklighetschecken här: PODDTOPPEN: https://poddtoppen.se/podcast/1516623687/verklighetschecken SPOTIFY: https://open.spotify.com/show/3Lvy0LS8zfffv7ad60Lwqo iTUNES: https://podcasts.apple.com/us/podcast/verklighetschecken/id1516623687?uo=4 VECKANS TIPS LELLE Dissection - Where Dead Angels Lie https://www.youtube.com/watch?v=rTb69Ue3ZHg TOMAS Dan Romer - We Will Rise Again https://www.youtube.com/watch?v=f45nd-bfK0U&list=PLCnAH325CX1Cd4Kw_K7Yi62Q53uAXCT-y&index=4 JOHAN Valvaka Live https://www.youtube.com/c/SHA70 ELISABETH Braveheart https://www.imdb.com/title/tt0112573/ read more read less

about 1 year ago #arbete, #brott, #centerpartiet, #elpriser, #invandring, #jobb, #miljöpartiet, #moderaterna, #muslimer, #mångkultur, #nyans, #podcast, #podd, #radio, #socialdemokraterna, #sverigedemokraterna, #sängvägen, #val2022, #verklighetschecken, #vänsterpartiet