00:00
69:24
När ett helt land knakar i fogarna, så märks det överallt... förutom på skatteverket. Samtidigt som skatteverket suger IN pengar, så läcker väldigt många andra arbetsplatser UT hemligheter som aldrig förr. Så pass många så att vi fick göra hela detta program till en specialare på temat: "Avslöja en hemlighet från din arbetsplats." Följ med oss när vi jagar (och hittar) skelett i över 15 olika arbetsplatsers garderober! Missa inte den här pulshöjande titten bakom kulisserna!

SOMMARENS SEMESTRAR BETYDER INTE ATT VANVETTET TAR SEMESTER - SÅ DET VILL INTE VI HELLER GÖRA. DET DU KAN GÖRA ÄR ATT GE OSS KLARTECKEN ATT FORTSÄTTA GENOM ATT DONERA TILL MÅLET PÅ 2000 KR INNAN DEN 31 JULI. SÅ ATT VI VET OM NI VILL ATT VI SKA FORTSÄTTA, OCH SÅ ATT VI KAN FÅ IHOP VÅRA PLANER FÖR SOMMAREN, SÅ SKULLE DET VERKLIGEN UPPSKATTAS OM DONATIONERNA KOMMER IN I BÖRJAN AV JULI, TACK:
Swish: 073 846 37 64
Meddelande: Gåva

24/6-2023 (Glad midsommar!)
Varmt (bokstavligt talat) välkommen ska du vara till lördagens speciella specialare! Följ med oss när vi vadar fram genom skeletten som väller ut ur arbetsplatsernas garderober. Följ med oss från: Myndigheten där Samhall tar hand om sekretessbelagda papper om privatpersoner, Brandkårens sätt att lösa semestrar, snusket i korvfabriken, sjuksyrror som kan mer än jourläkare, olyckan som väntar på att hända i form av en kemisk fabrik, ambulansförarna som nästan går i sömnen, korruptionen inom kommunal och statlig verksamhet, trafikverket, posten - och till andra arbetsplatsers hemligheter! Ta pulsen före och efter du har hört detta program, så får vi se vad skillnaden blir!

MEDVERKANDE:
Programledare: Lelle Johansson.
Gäster: Johan Widén, Elisabeth Engman & Carl Schiller

VI SÖKER NYA GÄSTER:
VERKLIGHETSCHECKEN@GMAIL.COM

Förra programmet:
FÅR LILLE ALVA SOVA ÖVER HOS FAKHIR?
https://www.spreaker.com/user/verklighetschecken/faar-lille-alva-sova-oever-hos-fakhir

Alla program:
https://www.spreaker.com/show/verklighetschecken

NÄSTA NYA PROGRAM:Lördagen den 1 juli

Du hittar även Verklighetschecken här:
RUMBLE
https://rumble.com/c/c-2636134
PODDTOPPEN:
https://poddtoppen.se/podcast/1516623687/verklighetschecken
SPOTIFY:
https://open.spotify.com/show/3Lvy0LS8zfffv7ad60Lwqo
iTUNES:
https://podcasts.apple.com/us/podcast/verklighetschecken/id1516623687?uo=4

VECKANS TIPS

LELLE
Thy Art Is Murder - Dear Desolation
https://youtu.be/ql3-HbFXdg8

JOHAN
Jakob Nordangårds bok "Rockefeller: En klimatsmart historia"
https://www.pharosmedia.se/shop#!/products/rockefeller-%E2%80%93-en-klimatsmart-historia

ELISABETH
Gyllene tider - Sommartider
https://www.youtube.com/watch?v=beFPoiNn0Bs&ab_channel=zperited

CALLE
The Big Combo 1955 Cornel Wilde, Richard Conte & Jean Wallace
https://www.youtube.com/watch?v=0AOeu2DLfLY&ab_channel=DKClassics
När ett helt land knakar i fogarna, så märks det överallt... förutom på skatteverket. Samtidigt som skatteverket suger IN pengar, så läcker väldigt många andra arbetsplatser UT hemligheter som aldrig förr. Så pass många så att vi fick göra hela detta program till en specialare på temat: "Avslöja en hemlighet från din arbetsplats." Följ med oss när vi jagar (och hittar) skelett i över 15 olika arbetsplatsers garderober! Missa inte den här pulshöjande titten bakom kulisserna! SOMMARENS SEMESTRAR BETYDER INTE ATT VANVETTET TAR SEMESTER - SÅ DET VILL INTE VI HELLER GÖRA. DET DU KAN GÖRA ÄR ATT GE OSS KLARTECKEN ATT FORTSÄTTA GENOM ATT DONERA TILL MÅLET PÅ 2000 KR INNAN DEN 31 JULI. SÅ ATT VI VET OM NI VILL ATT VI SKA FORTSÄTTA, OCH SÅ ATT VI KAN FÅ IHOP VÅRA PLANER FÖR SOMMAREN, SÅ SKULLE DET VERKLIGEN UPPSKATTAS OM DONATIONERNA KOMMER IN I BÖRJAN AV JULI, TACK: Swish: 073 846 37 64 Meddelande: Gåva 24/6-2023 (Glad midsommar!) Varmt (bokstavligt talat) välkommen ska du vara till lördagens speciella specialare! Följ med oss när vi vadar fram genom skeletten som väller ut ur arbetsplatsernas garderober. Följ med oss från: Myndigheten där Samhall tar hand om sekretessbelagda papper om privatpersoner, Brandkårens sätt att lösa semestrar, snusket i korvfabriken, sjuksyrror som kan mer än jourläkare, olyckan som väntar på att hända i form av en kemisk fabrik, ambulansförarna som nästan går i sömnen, korruptionen inom kommunal och statlig verksamhet, trafikverket, posten - och till andra arbetsplatsers hemligheter! Ta pulsen före och efter du har hört detta program, så får vi se vad skillnaden blir! MEDVERKANDE: Programledare: Lelle Johansson. Gäster: Johan Widén, Elisabeth Engman & Carl Schiller VI SÖKER NYA GÄSTER: VERKLIGHETSCHECKEN@GMAIL.COM Förra programmet: FÅR LILLE ALVA SOVA ÖVER HOS FAKHIR? https://www.spreaker.com/user/verklighetschecken/faar-lille-alva-sova-oever-hos-fakhir Alla program: https://www.spreaker.com/show/verklighetschecken NÄSTA NYA PROGRAM:Lördagen den 1 juli Du hittar även Verklighetschecken här: RUMBLE https://rumble.com/c/c-2636134 PODDTOPPEN: https://poddtoppen.se/podcast/1516623687/verklighetschecken SPOTIFY: https://open.spotify.com/show/3Lvy0LS8zfffv7ad60Lwqo iTUNES: https://podcasts.apple.com/us/podcast/verklighetschecken/id1516623687?uo=4 VECKANS TIPS LELLE Thy Art Is Murder - Dear Desolation https://youtu.be/ql3-HbFXdg8 JOHAN Jakob Nordangårds bok "Rockefeller: En klimatsmart historia" https://www.pharosmedia.se/shop#!/products/rockefeller-%E2%80%93-en-klimatsmart-historia ELISABETH Gyllene tider - Sommartider https://www.youtube.com/watch?v=beFPoiNn0Bs&ab_channel=zperited CALLE The Big Combo 1955 Cornel Wilde, Richard Conte & Jean Wallace https://www.youtube.com/watch?v=0AOeu2DLfLY&ab_channel=DKClassics read more read less

6 months ago #ambulans, #barn, #brandkåren, #brott, #invandring, #islam, #jobb, #korruption, #muslimer, #myndighet, #mångkultur, #podcast, #podd, #politik, #radio, #socialdemokraterna, #sverigedemokraterna, #verklighetschecken, #äldrevård