00:00
47:07
Piloten Eric Sherbrooke Walker sidder i en tysk fangelejr, imens første verdenskrig raser udenfor. Men det har Eric tænkt sig at ændre på...

Han samler en gruppe medsammensvorne og graver en tunnel med en stjålen mejsel og en neglesaks. Det er hårdt og beskidt arbejde, men det går langsomt fremad. Pludselig støder de ind i to kæmpestore flade sandsten, der blokerer vejen... Hvad nu?

Samtidig sidder Erics gamle arbejdsgiver, spejderchefen Robert Baden-Powell, derhjemme i England. Fra fangelejren sender Eric ham kode-beskeder med nye - og altid meget kreative - idéer til flugtforsøg.

For at hjælpe Eric må Baden-Powell og hans nye privatsekretær, Miss Eileen Nugent, ud for at købe narkotika, specialværktøj og små-illegalt grisekød.

Det er alt sammen meget eventyrligt, men kan Eric, Baden-Powell og Miss Nugent overliste den kejserlige tyske hær, når det kommer til stykket?

Læn dig tilbage, og lad Spejderliv fortælle dig den utrolige - og helt ægte - historie om Eric Sherbrooke Walker. Historien er aldrig udgivet før, og er skrevet med hjælp fra den engelske forfatter og journalist Nicholas Best.

Walker var for øvrigt også rom-smugler i USA under forbudstiden, kæmpede aktivt i hele fire krige og åbnede et meget succesfuldt hotel i Kenya, der tiltrak både Paul Mccartney, Charlie Chaplin og Dronning Elizabeth II.

Men vi før vi kommer dertil, skal vi lige havde Walker ud af Tyskland først.

Du kan selv prøve at læse de originale kode-breve. Vi har lagt dem på vores hjemmeside: https://spejderliv.dk/koder/walker/

Rigtig god fornøjelse.

Hjemmeside: https://spejderliv.dk
Facebook: https://facebook.com/spejderlivpodcast
Instagram: https://instagram.com/spejderlivet
Piloten Eric Sherbrooke Walker sidder i en tysk fangelejr, imens første verdenskrig raser udenfor. Men det har Eric tænkt sig at ændre på... Han samler en gruppe medsammensvorne og graver en tunnel med en stjålen mejsel og en neglesaks. Det er hårdt og beskidt arbejde, men det går langsomt fremad. Pludselig støder de ind i to kæmpestore flade sandsten, der blokerer vejen... Hvad nu? Samtidig sidder Erics gamle arbejdsgiver, spejderchefen Robert Baden-Powell, derhjemme i England. Fra fangelejren sender Eric ham kode-beskeder med nye - og altid meget kreative - idéer til flugtforsøg. For at hjælpe Eric må Baden-Powell og hans nye privatsekretær, Miss Eileen Nugent, ud for at købe narkotika, specialværktøj og små-illegalt grisekød. Det er alt sammen meget eventyrligt, men kan Eric, Baden-Powell og Miss Nugent overliste den kejserlige tyske hær, når det kommer til stykket? Læn dig tilbage, og lad Spejderliv fortælle dig den utrolige - og helt ægte - historie om Eric Sherbrooke Walker. Historien er aldrig udgivet før, og er skrevet med hjælp fra den engelske forfatter og journalist Nicholas Best. Walker var for øvrigt også rom-smugler i USA under forbudstiden, kæmpede aktivt i hele fire krige og åbnede et meget succesfuldt hotel i Kenya, der tiltrak både Paul Mccartney, Charlie Chaplin og Dronning Elizabeth II. Men vi før vi kommer dertil, skal vi lige havde Walker ud af Tyskland først. Du kan selv prøve at læse de originale kode-breve. Vi har lagt dem på vores hjemmeside: https://spejderliv.dk/koder/walker/ Rigtig god fornøjelse. Hjemmeside: https://spejderliv.dk Facebook: https://facebook.com/spejderlivpodcast Instagram: https://instagram.com/spejderlivet read more read less

about 1 year ago #baden-powell, #eric, #fangeflugt, #fangelejr, #flugt, #første, #spejder, #spejdere, #spejderliv, #verdenskrig, #walker