00:00
31:00
Moni yritys on innoissaan ensimmäisistä tekoälyprojekteistaan, mutta miten projektit laajennetaan osaksi liiketoimintaa? Miten paljon yritysjohdon tulee ymmärtää teknologiasta ja mitä muita uusia vaatimuksia tekoäly tuo johtamiseen?

Jakson vieraana on Accenture Suomen maajohtaja Tomas Nyström, joka kertoo myös miten tekoäly on kehittynyt viimeisen vuoden aikana – mitä trendejä kentällä on juuri nyt?

Tekoäly Nyt -podcastin juontavat tekoälykirjailija Antti Merilehto ja Karoliina Hagman, Accenturen datan, tekoälyn ja teknologiainnovaatioiden johtaja Pohjoismaissa. Ohjelma on tehty yhteistyössä teknologiayhtiö Accenturen kanssa.
Moni yritys on innoissaan ensimmäisistä tekoälyprojekteistaan, mutta miten projektit laajennetaan osaksi liiketoimintaa? Miten paljon yritysjohdon tulee ymmärtää teknologiasta ja mitä muita uusia vaatimuksia tekoäly tuo johtamiseen? Jakson vieraana on Accenture Suomen maajohtaja Tomas Nyström, joka kertoo myös miten tekoäly on kehittynyt viimeisen vuoden aikana – mitä trendejä kentällä on juuri nyt? Tekoäly Nyt -podcastin juontavat tekoälykirjailija Antti Merilehto ja Karoliina Hagman, Accenturen datan, tekoälyn ja teknologiainnovaatioiden johtaja Pohjoismaissa. Ohjelma on tehty yhteistyössä teknologiayhtiö Accenturen kanssa. read more read less

2 years ago #ai, #johtaminen, #liiketoiminta, #tekniikka, #teknologia, #tekoäly, #yritys