Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Svar fra næste generation

 • #8 - Spørgsmål fra Bæredygtighedschefen

  21 JUN 2021 · I denne episode stiller bæredygtighedschef i DSB, Aske Wieth-Knudsen, spørgsmål til vores panel. Vi diskuterer, hvad der skal til for at flere vælger toget frem for bil eller fly. Vi taler også om bæredygtighed og affaldssortering – og hvordan unge kan nudges til at sortere mere. Panelet består af Sofus Johannes Otto og Nina Lykkeberg, der går på hhv. HTX og HHX. I debatprogrammet Svar fra næste generation lader vi politikere, direktører, iværksættere og meningsdannere møde næste generation af samfundsaktører. Vi giver personer med magt og indflydelse mulighed for at få viden om unge inden for deres felt og giver dem plads til at stille undrende og nysgerrige spørgsmål til programmets panel – et panel bestående af unge projektmagere, der laver alt fra podcasts, eventplatforme og kampagner.
  Played 46m 54s
 • #7 - Spørgsmål fra fagforeningsformanden

  21 JUN 2021 · Camilla Gregersen, formand for fagforeningen DM, stiller i denne episode spørgsmål til vores panel. Vi taler om uddannelsesvalg, forventningspres og hvilket arbejdsmarked unge kommer ud til. Vi vender i den sammenhæng hvilken rolle fagforeninger kan spille i den sammenhæng. Panelet består af Sofus Johannes Otto og Nina Lykkeberg. I debatprogrammet Svar fra næste generation lader vi politikere, direktører, iværksættere og meningsdannere møde næste generation af samfundsaktører. Vi giver personer med magt og indflydelse mulighed for at få viden om unge inden for deres felt og giver dem plads til at stille undrende og nysgerrige spørgsmål til programmets panel – et panel bestående af unge projektmagere, der laver alt fra podcasts, eventplatforme og kampagner.
  Played 56m 23s
 • #6 - Spørgsmål fra folketingspolitikeren

  7 JUN 2021 · I denne episode stiller medlem af Folketinget, Uffe Elbæk, spørgsmål til vores panel. Panelet består af Caroline Hyldebrandt-Larsen og Sara Julie Sørensen, der går på hhv. HTX og STX. Samtalen handler om håb, mandeoprør, systemtænkning og frihed. I debatprogrammet Svar fra næste generation lader vi politikere, direktører, iværksættere og meningsdannere møde næste generation af samfundsaktører. Vi giver personer med magt og indflydelse mulighed for at få viden om unge inden for deres felt og giver dem plads til at stille undrende og nysgerrige spørgsmål til programmets panel – et panel bestående af unge projektmagere, der laver alt fra podcasts, eventplatforme og kampagner.
  Played 46m 48s
 • #5 - Spørgsmål fra brobyggeren

  7 JUN 2021 · Özlem Cekic, stifter af og generalsekretær i Brobyggerne, stiller i denne episode spørgsmål til vores panel. Vi taler om frivillighed, ungdomsengagement og om hvordan skellet mellem generationer kan blive mindre. Panelet består af Caroline Hyldebrandt-Larsen og Sara Julie Sørensen, der går på hhv. HTX og STX. I debatprogrammet Svar fra næste generation lader vi politikere, direktører, iværksættere og meningsdannere møde næste generation af samfundsaktører. Vi giver personer med magt og indflydelse mulighed for at få viden om unge inden for deres felt og giver dem plads til at stille undrende og nysgerrige spørgsmål til programmets panel – et panel bestående af unge projektmagere, der laver alt fra podcasts, eventplatforme og kampagner.
  Played 56m 33s
 • #4 Spørgsmål fra kommunalvalgskandidaten

  25 MAY 2021 · I dette afsnit stiller lærerstuderende og kommunalvalgskandidat, Rasmus Holme, spørgsmål til vores panel, der består af Ilia Ørskov Zafirakos og Dicte Sarah Jensen. I debatprogrammet Svar fra næste generation lader vi politikere, direktører, iværksættere og meningsdannere møde næste generation af samfundsaktører. Vi giver personer med magt og indflydelse mulighed for at få viden om unge inden for deres felt og giver dem plads til at stille undrende og nysgerrige spørgsmål til programmets panel – et panel bestående af unge projektmagere, der laver alt fra podcasts, eventplatforme og kampagner.
  Played 53m 51s
 • #3 Spørgsmål fra partilederen

  24 MAY 2021 · I dette afsnit stiller Henrik Vindfeldt fra Veganerpartiet spørgsmål panelet, der består af Ilia Ørskov Zafirakos og Dicte Sarah Jensen. I debatprogrammet Svar fra næste generation lader vi politikere, direktører, iværksættere og meningsdannere møde næste generation af samfundsaktører. Vi giver personer med magt og indflydelse mulighed for at få viden om unge inden for deres felt og giver dem plads til at stille undrende og nysgerrige spørgsmål til programmets panel – et panel bestående af unge projektmagere, der laver alt fra podcasts, eventplatforme og kampagner.
  Played 53m 51s
 • #2 - Spørgsmål fra klimaforskeren

  10 MAY 2021 · Gæst i anden time af Svar fra næste generation er Theresa Scavenius, der er klimapolitisk forsker ved Aalborg Universitet København. I panelet sidder Levi Coermann Nygaard og Theodora Lyng Jensen, der begge går på Akademiet for samfundsengagerede unge. Theresa Scavenius vil gerne vide, hvad panelet synes, den bedste måde er at bekæmpe klimaforandringerne på, og om de har opgivet politik. Theresa Scavenius vil også gerne vide, om panelet synes, at politikerne giver unge en fair chance for at leve det liv, de gerne vil leve, og hvordan Levi og Theodora ser sammenhængen mellem klimakrisen og samfundets andre kriser. Theresa Scavenius spørger også, om panelet ser sig selv som forbrugere eller som borgere i et demokrati. I debatprogrammet Svar fra næste generation lader vi politikere, direktører, iværksættere og meningsdannere møde næste generation af samfundsaktører. Vi giver personer med magt eller indflydelse mulighed for at få viden om unge inden for deres felt og giver dem plads til at stille undrende og nysgerrige spørgsmål til programmets panel – et panel bestående af unge projektmagere, der laver alt fra podcasts, eventplatforme og kampagner.
  Played 46m 52s
 • #1 Spørgsmål fra museumsdirektøren

  10 MAY 2021 · Gæst i første time af Svar fra næste generation er Jane Sandberg, der er museumsdirektør hos ENIGMA - Museum for Post, Tele og Kommunikation. I panelet sidder Levi Coermann Nygaard og Theodora Lyng Jensen, der begge går på Akademiet for samfundsengagerede unge. Jane Sandberg spørger panelet om deres største bekymringer ved digitale kommunikationsformer og sociale medier, og om hvad der er det bedste ved dem. Jane Sandberg spørger også panelet ind til, hvem de gerne vil besøge et museum, der handler om kommunikation, sammen med. Og så er Jane Sandberg interesseret i at vide, hvad panelet gerne vil opleve på en udstilling om digitalt indfødte. I debatprogrammet Svar fra næste generation lader vi politikere, direktører, iværksættere og meningsdannere møde næste generation af samfundsaktører. Vi giver personer med magt eller indflydelse mulighed for at få viden om unge inden for deres felt og giver dem plads til at stille undrende og nysgerrige spørgsmål til programmets panel – et panel bestående af unge projektmagere, der laver alt fra podcasts, eventplatforme og kampagner.
  Played 54m 37s

I debatprogrammet Svar fra næste generation lader vi politikere, direktører, iværksættere og meningsdannere møde næste generation af samfundsaktører. Vi giver personer med magt og indflydelse mulighed for at få viden...

show more
I debatprogrammet Svar fra næste generation lader vi politikere, direktører, iværksættere og meningsdannere møde næste generation af samfundsaktører. Vi giver personer med magt og indflydelse mulighed for at få viden om unge inden for deres felt og giver dem plads til at stille undrende og nysgerrige spørgsmål til programmets panel – et panel bestående af unge projektmagere, der laver alt fra podcasts, eventplatforme og kampagner.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search