Settings
Light Theme
Dark Theme

#1 Spørgsmål fra museumsdirektøren

#1 Spørgsmål fra museumsdirektøren
May 10, 2021 · 54m 37s

Gæst i første time af Svar fra næste generation er Jane Sandberg, der er museumsdirektør hos ENIGMA - Museum for Post, Tele og Kommunikation. I panelet sidder Levi Coermann Nygaard...

show more
Gæst i første time af Svar fra næste generation er Jane Sandberg, der er museumsdirektør hos ENIGMA - Museum for Post, Tele og Kommunikation. I panelet sidder Levi Coermann Nygaard og Theodora Lyng Jensen, der begge går på Akademiet for samfundsengagerede unge.
Jane Sandberg spørger panelet om deres største bekymringer ved digitale kommunikationsformer og sociale medier, og om hvad der er det bedste ved dem. Jane Sandberg spørger også panelet ind til, hvem de gerne vil besøge et museum, der handler om kommunikation, sammen med. Og så er Jane Sandberg interesseret i at vide, hvad panelet gerne vil opleve på en udstilling om digitalt indfødte.

I debatprogrammet Svar fra næste generation lader vi politikere, direktører, iværksættere og meningsdannere møde næste generation af samfundsaktører. Vi giver personer med magt eller indflydelse mulighed for at få viden om unge inden for deres felt og giver dem plads til at stille undrende og nysgerrige spørgsmål til programmets panel – et panel bestående af unge projektmagere, der laver alt fra podcasts, eventplatforme og kampagner.
show less
Information
Author Ungdomsbureauet
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search