Settings
Light Theme
Dark Theme
 • Angele Bakker

  22 MAY 2018 · Deze keer Angele Bakker van Vibe in de picture. Angele heeft vorige week de Vibe Club gelanceerd: een community die vrouwelijke ondernemers helpt bij hun online zichtbaarheid. Voor vrouwen die bewust - vanuit het met hart - werken aan hun bedrijf, maar die zichzelf te weinig (online) laten zien.
  26m 42s
 • Mark van der Wiel

  24 APR 2018 · Deze keer Mark van der Wiel in de picture. Hij is onze nieuwe host op maandag, dol op surfen en persoonlijke ontwikkeling. Op moment van schrijven iets meer dan een maand verwijdert van de respectabele leeftijd van 30 jaar. Een liefde voor het leven zelf, hij houdt ervan om zijn tijd te nemen, te genieten, samen te zijn met de mensen die voor mij belangrijk zijn, hoop mensen bij elkaar te brengen, iets moois te creëren. Voor zijn werk zet hij mooie reizen en projecten op. Vast een voorproefje van waar we het wellicht over: Hoe heb je betekenis in het leven van een ander, hoe breng je nationaliteiten samen, hoe verslaafd kun je zijn aan bananenmilkshakes, maar ook hoe ga je om met zelfmoord in je omgeving, how to bend the rules en waar haal je je als digital knowmad je inspiratie vandaan.
  23m 26s
 • Sjaak van de Ploeg

  24 APR 2018 · Sjaak van de Groep (1978) is schaker, hardloper en verhalenverteller. Hij reed jarenlang op een vrachtwagen door de Benelux, maar was de files en lange wachttijden bij klanten zo zat dat hij op zijn 27ste voltijd student Journalistiek werd. Hij werkt nu als freelance journalist en schrijft onder meer voor het AD Amersfoortse Courant en dagblad Trouw. Hij schrijft verder nieuwsbrieven en blogt over voeding en hardlopen. En o ironie hij schrijft en fotografeert voor vakblad Truckstar. Over connecting the dots gesproken. Eind vorig jaar was hij bijrijder tijdens een kalkoenentransport op de vrachtwagen van Frankrijk naar Duitsland.
  28m 34s
 • Ronald van den Hoff

  24 APR 2018 · Dit keer een speciale editie in het kader van 10 jaar Seats2meet.com. Ronald van den Hoff is een van de grondleggers van Seats2meet.com en auteur van het boek Society 3.0. We gaan hem interviewen over zijn werkwijze, tips, inspiratie en nog veel meer!
  31m 59s
 • Winny Bos

  24 APR 2018 · Winny Bos leeft volgens het principe 'Als je deelt wat er in je leeft, is er ruimte voor groei.' Wat dat betekent voor de dagelijkse dingen van de dag gaat ze in deze Social Mornings met je delen.
  31m 17s
 • Dagmar Holtman

  24 APR 2018 · Dagmar Holtman is Tekstschrijvert. Geboren en getogen in Amsterdam, en nu al meer dan 4 jaar vergroeid met Amersfoort. Dagmar werkt al meer dan zes jaar als freelance copywriter, voor grote en kleine opdrachtgevers. Daarnaast traint ze ondernemers in het zélf leren schrijven
  26m 1s
 • Marcoen Hopstaken

  24 APR 2018 · Improvisatie theater, productiviteitstips en veel inspiratie om effectief te netwerken met deze creatieve duizendpoot.
  33m 48s
 • Audrey Zschüschen

  24 APR 2018 · Deze week met Audrey Zschüschen de altijd vrolijke vormgeeefster van Studio Kiem. Wat kun je verwachten? Veel creativiteit, salsa, bordspellen, design, vechtsporten en wereldvrede.
  28m 35s
 • Josephine Krikke

  24 APR 2018 · Roze ouderen die uit de kast komen, een prostituee die een gastles op school geeft, getroffen Pakistanen die proberen te overleven in de Himalaya en eigenwijze burgers die zeggen: ‘We doen het zelf wel!’. Een kleine greep uit de mensen die zp’er Josephine Krikke de afgelopen achttien jaar sprak voor haar werk als journalist en redacteur. Dit deed zij voor onder andere documentaires van de publieke omroep, artikelen in tijdschriften en testimonials op websites. ‘Persoonlijke verhalen zijn voor mij de ideale manier om sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen een gezicht te geven.’ Benieuwd hoe zij die mensen vindt?
  31m 13s
 • Tom Kuiper

  24 APR 2018 · Deze keer staat Tom Kuiper in de spotlight. Of is het toch het spotlight? Tom weet namelijk alles van teksten en is met Tom Tekst hard op weg de wereld te veroveren als grootste teksten nakijkservice. Ondertussen is zijn droom om een NGO over te nemen in Bolivia, werkt hij regelmatig op verschillende plekken. Ook benieuwd naar hoe zijn droom gaat verwezenlijken, zijn dagen indeeld of nog taaltips heeft.
  26m 59s

In Social Mornings interviewen we co-working helden over de "behind the scenes" van hun projecten, productiviteitstips, favoriete boeken, balans zoeken en vinden, ochtendrituelen en hoe ze bijvoorbeeld procrastination (uitstelgedrag) te...

show more
In Social Mornings interviewen we co-working helden over de "behind the scenes" van hun projecten, productiviteitstips, favoriete boeken, balans zoeken en vinden, ochtendrituelen en hoe ze bijvoorbeeld procrastination (uitstelgedrag) te lijf gaan. Alles wat mogelijk interessant voor jou is, wordt gevraagd. Vergeten we wat? Het publiek krijg na afloop de kans om prangende vragen te stellen. De opname vindt plaats bij Seats2meet Amersfoort CS. De interviewer is Elise de Bres.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search