00:00
23:26
Deze keer Mark van der Wiel in de picture. Hij is onze nieuwe host op maandag, dol op surfen en persoonlijke ontwikkeling.
Op moment van schrijven iets meer dan een maand verwijdert van de respectabele leeftijd van 30 jaar.
Een liefde voor het leven zelf, hij houdt ervan om zijn tijd te nemen, te genieten, samen te zijn met de mensen die voor mij belangrijk zijn, hoop mensen bij elkaar te brengen, iets moois te creëren. Voor zijn werk zet hij mooie reizen en projecten op.

Vast een voorproefje van waar we het wellicht over:
Hoe heb je betekenis in het leven van een ander, hoe breng je nationaliteiten samen, hoe verslaafd kun je zijn aan bananenmilkshakes, maar ook hoe ga je om met zelfmoord in je omgeving, how to bend the rules en waar haal je je als digital knowmad je inspiratie vandaan.
Deze keer Mark van der Wiel in de picture. Hij is onze nieuwe host op maandag, dol op surfen en persoonlijke ontwikkeling. Op moment van schrijven iets meer dan een maand verwijdert van de respectabele leeftijd van 30 jaar. Een liefde voor het leven zelf, hij houdt ervan om zijn tijd te nemen, te genieten, samen te zijn met de mensen die voor mij belangrijk zijn, hoop mensen bij elkaar te brengen, iets moois te creëren. Voor zijn werk zet hij mooie reizen en projecten op. Vast een voorproefje van waar we het wellicht over: Hoe heb je betekenis in het leven van een ander, hoe breng je nationaliteiten samen, hoe verslaafd kun je zijn aan bananenmilkshakes, maar ook hoe ga je om met zelfmoord in je omgeving, how to bend the rules en waar haal je je als digital knowmad je inspiratie vandaan. read more read less

5 years ago #genieten, #knowmad, #ondernemen, #onwikkeling, #persoonlijke, #productiviteit, #reizen, #surfen