00:00
61:12
De podcast die jullie nu gaan horen had ik al eerder gedeeld als nieuwjaarscadeautje, maar op een ander kanaal. Het onderwerp van de podcast is hoogbewustzijn en  spiritualiteit – in de volksmond vaak "paranormale" begaafdheid genoemd. Maar wie zegt eigenlijk dat het niet 'normaal' is? Wat is 'normaal' eigenlijk?

In december, toen deze podcast was opgenomen, voelde dit onderwerp nog heel kwetsbaar voor mij. Ik heb echter veel artikelen opgestuurd gekregen over deze connectie en ik hoorde van velen van jullie dat jullie in verschillende vormen deze begaafdheid herkennen: het echt aan kunnen voelen hoe iemand zich voelt, het soms dingen gewoon weten (alsof het doorkomt, sterker dan intuïtie), het aanvullen van en bewust werken met energie. En soms zelfs het horen en zien van dingen die voor anderen niet zichtbaar zijn.

Inmiddels zullen jullie gemerkt hebben dat ik voor mezelf het taboe heb doorbroken. Ik praat er inmiddels vrij over en wil deze podcast dan ook graag hier publiceren. Gewoon omdat het een mooie – maar weinig besproken – kant van begaafdheid is, die er écht mag zijn.

In deze podcast ga ik in gesprek met Suzanne Buis over een kant van begaafdheid die binnen onze families heel normaal is, maar waar weinigen het over hebben. We nemen je mee op reis op reis naar kanten van begaafdheid waar bijna niemand over praat, waaronder spirituele begaafdheid, intuïtie, hoogbewustzijn en de wereld van energie. We zeggen niet dat we de antwoorden hebben of de waarheid in pacht hebben - maar het leven is te mooi om te stoppen met vragen te stellen en het in al zijn dimensies te verkennen.
De podcast die jullie nu gaan horen had ik al eerder gedeeld als nieuwjaarscadeautje, maar op een ander kanaal. Het onderwerp van de podcast is hoogbewustzijn en  spiritualiteit – in de volksmond vaak "paranormale" begaafdheid genoemd. Maar wie zegt eigenlijk dat het niet 'normaal' is? Wat is 'normaal' eigenlijk? In december, toen deze podcast was opgenomen, voelde dit onderwerp nog heel kwetsbaar voor mij. Ik heb echter veel artikelen opgestuurd gekregen over deze connectie en ik hoorde van velen van jullie dat jullie in verschillende vormen deze begaafdheid herkennen: het echt aan kunnen voelen hoe iemand zich voelt, het soms dingen gewoon weten (alsof het doorkomt, sterker dan intuïtie), het aanvullen van en bewust werken met energie. En soms zelfs het horen en zien van dingen die voor anderen niet zichtbaar zijn. Inmiddels zullen jullie gemerkt hebben dat ik voor mezelf het taboe heb doorbroken. Ik praat er inmiddels vrij over en wil deze podcast dan ook graag hier publiceren. Gewoon omdat het een mooie – maar weinig besproken – kant van begaafdheid is, die er écht mag zijn. In deze podcast ga ik in gesprek met Suzanne Buis over een kant van begaafdheid die binnen onze families heel normaal is, maar waar weinigen het over hebben. We nemen je mee op reis op reis naar kanten van begaafdheid waar bijna niemand over praat, waaronder spirituele begaafdheid, intuïtie, hoogbewustzijn en de wereld van energie. We zeggen niet dat we de antwoorden hebben of de waarheid in pacht hebben - maar het leven is te mooi om te stoppen met vragen te stellen en het in al zijn dimensies te verkennen. read more read less

about 1 year ago #begaafd, #bewustzijn, #dabrowski, #energie, #gaves, #helderruiken, #heldervoelen, #helderweten, #helderzien, #hoogbegaafd, #hoogbegaafdheid, #hoogbewustzijn, #intuitie, #kwantumfysica, #overexcitabilities, #paranormaal, #paranormaalbegaafd, #spiritualiteit, #spirituelebegaafdheid, #zesdezintuig