00:00
20:30
I denne episode skal du møde Charlotte Heje Haase som har faciliteter bogen SKRIV MINDET I LIVE skrevet af 47 forfattere, de bidrager med deres minder om afdøde.

At skrive om mindet er en vej til heling af sorgen. Når vi mister kan det være svært at sætte ord på sorgen, tabet og de drømme der ikke blev til noget. Ved at skrive om mindet, får mindet en fylde og en korrektur så det bliver nemmer at forbindes os til mindet. Så vi kan leve videre med kærligheden.

Det er vigtigt at sætte ord på det der gør ondt og det er vigtigt at vi tør tale højt om det. Når vi får fortalt vores historie bliver vores sorg bevidnende og mindet får lov til at komme frem i din bevidsthed og skal ikke begraves med det du mistet, da bliver det dobbelt sorg.

Alle der har lyst til at skrive og alle der har lyst til at undersøge deres sorg og minder, kan få meget ud af at skrive. Få nogle ideer til skriveøvelser i denne episode og endnu flere i bogen, så du selv kan skrive mindet til live, der hjemme.

”Når du skriver kan du opleve at komme tætter på sig selv og bliver endnu mere dig selv.”


BOGEN 'Skriv mindet i live' opfordrer også dig til at skrive. Sammen med sorgen bor kærligheden, og den kan vi skrive hjem og dele med hinanden. Skriv mindet i live er en hyldest til dem, vi har mistet. Det er også en undersøgelse af det, du gerne vil tage med dig ud i livet.


Charlotte Heje Haase er forfatter og selvstændig podcast- og skrivementor.
Hun har udgivet "Skriv mindet i live", som er en antologi om de mennesker, vi har mistet.

Links

Bogen Skriv mindet i live:
https://bit.ly/3gGzRUC

www.klubbareskriv.dk

www.dinpodcast.dk
I denne episode skal du møde Charlotte Heje Haase som har faciliteter bogen SKRIV MINDET I LIVE skrevet af 47 forfattere, de bidrager med deres minder om afdøde. At skrive om mindet er en vej til heling af sorgen. Når vi mister kan det være svært at sætte ord på sorgen, tabet og de drømme der ikke blev til noget. Ved at skrive om mindet, får mindet en fylde og en korrektur så det bliver nemmer at forbindes os til mindet. Så vi kan leve videre med kærligheden. Det er vigtigt at sætte ord på det der gør ondt og det er vigtigt at vi tør tale højt om det. Når vi får fortalt vores historie bliver vores sorg bevidnende og mindet får lov til at komme frem i din bevidsthed og skal ikke begraves med det du mistet, da bliver det dobbelt sorg. Alle der har lyst til at skrive og alle der har lyst til at undersøge deres sorg og minder, kan få meget ud af at skrive. Få nogle ideer til skriveøvelser i denne episode og endnu flere i bogen, så du selv kan skrive mindet til live, der hjemme. ”Når du skriver kan du opleve at komme tætter på sig selv og bliver endnu mere dig selv.” BOGEN 'Skriv mindet i live' opfordrer også dig til at skrive. Sammen med sorgen bor kærligheden, og den kan vi skrive hjem og dele med hinanden. Skriv mindet i live er en hyldest til dem, vi har mistet. Det er også en undersøgelse af det, du gerne vil tage med dig ud i livet. Charlotte Heje Haase er forfatter og selvstændig podcast- og skrivementor. Hun har udgivet "Skriv mindet i live", som er en antologi om de mennesker, vi har mistet. Links Bogen Skriv mindet i live: https://bit.ly/3gGzRUC www.klubbareskriv.dk www.dinpodcast.dk read more read less

about 1 year ago