Settings
Light Theme
Dark Theme

S3E1 - 8 måder du kan bruge AI på

S3E1 - 8 måder du kan bruge AI på
May 2, 2023 · 43m 57s

MarTech Lead, Rasmus Stouby, gæster Digital Performance Talks-studiet for tredje gang til et tech-tungt præmiereafsnit af vores tredje podcastsæson. Rasmus disker op med otte konkrete forslag til, hvordan du kan...

show more
MarTech Lead, Rasmus Stouby, gæster Digital Performance Talks-studiet for tredje gang til et tech-tungt præmiereafsnit af vores tredje podcastsæson.
Rasmus disker op med otte konkrete forslag til, hvordan du kan accelerere din digital performance med ChatGPT, GPT-4 og AI generelt allerede i dag. Og så kommer Signe og Rasmus omkring LLM, ML og Bill Gates, inden de bliver hverdagsnære og får således sat rammen for den imponerende udvikling GPT har været på de seneste måneder.

Lær hvordan du kan få AI til at skrive gode produkttekster for dig, hvilken next level chatbot du kan skabe og hvorfor promopt er blevet en diciplin i sig selv. Alt det og meget mere i dette afsnit af Digital Performance Talks.
Tak fordi du lytter med.

Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk

Introduktion
Sæsonpræmiere-konfettisnak, tredje afsnit med Rasmus og call-back til ChatGPT-afsnittet fra januar, som er det I, kære lyttere, har lyttet mest til: https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/s2e03-chatgpt-softwarearkitekten-og-marketing-konsulentens-nye-bedste-ven
02.15: Find afsnittet om GPT Nickolaj, Solution Architect er med og fortæller mere om, hvad GPT faktisk er. https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/s2e03-chatgpt-softwarearkitekten-og-marketing-konsulentens-nye-bedste-ven
3.00 Lidt om, hvad Rasmus laver. Den entreprenante og nørdede MarTech-konsulent.


3.45: AI - The King of All MarTech Få overblik over de 10.000+ MarTech-systemer, der findes i vores MarTech-afsnit fra efteråret. https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/e04-der-findes-godt-10-000-martech-tools-i-dag-hvilke-skal-du-bruge-og-hvorfor Og glæd jer til et Pluspige.dk i denne sæson.


5.15 Hvad er der sket i AI-land side januar? Flere AI- og GPT-spillere er kommet på banen. Både små nye spillere og nogle store mastodonter. Fx. Google, der har skudt deres egen Bard i gang, https://bard.google.com/ så Bing og OpenAI ikke skal løbe med det hele.

Et af de spørgsmål, der melder sig for Google er, hvordan deres annonceforretning skal se ud i en GPT-verden. https://www.nozebra.dk/services/marketing/google-ads-google-shopping-og-youtube-annoncering

Mere end 1.000 nye indregistrerede AI-tools er føjet til listen over MarTech-tools, mens alle de store systemer vi kender fra vores digitale dagligdag - Microsoft, Google, Meta - har integreret AI-motorerne i deres eksisterende set-up, eksempelvis Co-pilot til Microsoft. Alt får altså et lag af AI. Selv de mest tech-forskrekkede kommer til at møde AI, for der kan ikke gå lang tid før Word får en omgang.

GPT4 er også kommet til. OpenAI har sat deres nye LLM, GPT4 til rådighed. Så nu er det ikke bare et sproglag, men også billeder, video og lyd der kan genereres. Det er altså multi-liniært - vi kan både tale i billeder, video og tekster, i et og samme system.
ChatGPT ramte 1mio brugere på 5 dage. Til sammenligning tog det Facebook 10 måneder at få 1mio brugere. Det tog Netflix 3,5 år, at opnå 1mio brugere. Uden annoncering. Meget effektiv Product-Driven Marketing.

Bill Gates udtaler, at GPT er den anden store tech-revoulution i hans tid. Det første er brugergrænsefladen. Ikke internettet, men det, at vi alle kan finde ud af at bruge internettet og computeren. ChatGPT er vildt, fordi brugerfladen er vild. Alle kan bruge det.

12.45 Forkortelsernes holdeplads og forskellen på de forskellige modeller ML: Machine Learning AI: Artificcial Intelligence LLM: Large Language Models
ML og AI er i vid udstrækning det samme, mens LLM er det nye buzzord på listen.
"En virkelig dygtig bibliotekar på speed." - Signes forsimpling af LLM. Lyt med for at få Rasmus mere detaljerede forklarring.
GPT er blevet synonymt med LLM. Lidt som "at google" blev det for at søge på interenettet eller iPhonenen blev det for smartphones.

17.45 Digital Performance Day-rabatkode Brug koden på at købe dine billetter til Digital Performance Day på https://digitalperformanceday.nozebra.dk/ 🤗

18.00 8 konkrete måder du kan bruge ChatGPT på
1) Brug ChatGPT til at skrive tekster for dig. Forfin teksten og processen og publicér. Rasmus deler et kundeeksempel. Tekster med en høj frekvens af datapunkter, er klar det mest oplagte. "Hvis bogen ikke står i biblioteket kan LLM'en ikke finde ud af det."
2) Lav en brandet og intelligent Chatbot. Fine-tune og fyld den med jeres egne data.
3) Brug GPT til at analysere dine data. Den kommer ofte med indsigter, du ikke selv får øje på.
4) Fra podcast til blogpost på 15 min.
5) Brug GPT til at kode i det små. Der er fejl, men hvis du har lidt teknisk viden, kan du sikkert regne den ud. "Det er lettere at være redaktør end af skabe".
6) Prompt Manager - brug ChatGPT til at lave gode prompts til dig, så du får et godt svar fra din AI-assistent. Brug AI til at blive bedre til AI. AI kan også selv blive bedre med AI. Dommedagstanker...
7) Systematisering er jo lige præcis det, tech er aller bedst til. Brug det. Rasmus deler et PLEO-eksempel og et Jira-eksempel. https://www.pleo.io/da/lp/all-one https://www.atlassian.com/software/jira
8) AI Agents, som eksempelvis Auto GPT. I stedet for at stille den et spørgsmål kan du give den et mål. Rasmus kommer med et Tweet-eksempel. Hør Rasmus lege AI.

38.40 AI på pause - hvad betyder det? Lovgivningen kan ikke følge med. Etik, copy right mm. Dermed er det sat på pause, men "AI waits for no-one".

40.30 Signe opsummerer de 8 måder du kan bruge AI på.

40.45 Hvad skal vi være opmærkomme på inden vi går i gang? Meget af det vi har talt om i dag, er passé i morgen. Vi kommer til at opleve, at de systemer vi arbejder med i dagligdagen adopterer en hel masse. De små-integrationer vi selv kan finde på og implementere, kommer nok af sig selv lige om lidt. Så lad være med at bruge din tid på det. Fx i PowerPoint, Excel og Outlook.

43.15 Digital Performance Day-rabatkode Brug koden på at købe dine billetter til Digital Performance Day på https://digitalperformanceday.nozebra.dk/ 🤗
show less
Information
Author Podcaster.dk
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search