Settings
Light Theme
Dark Theme

Kohtaamisia, uuden oppimista ja yhteisöviestintää (vieraana Johanna Suominen) - Lukulähde, kausi 2, jakso 10

Kohtaamisia, uuden oppimista ja yhteisöviestintää (vieraana Johanna Suominen) - Lukulähde, kausi 2, jakso 10
Dec 14, 2023 · 57m 18s

Lukulähteellä sukelletaan yhteisöviestijän ja toimittajan Johannan tekstimaailmaan. Hän viestii yhteisön asioista yhteisössään ja yhteisöstä ulospäin. Seurailee, selvittää, dokumentoi ja kertoo. Johannalle Jämsän Tehdas -etätyötila on paikka, missä voi kohdata ja...

show more
Lukulähteellä sukelletaan yhteisöviestijän ja toimittajan Johannan tekstimaailmaan. Hän viestii yhteisön asioista yhteisössään ja yhteisöstä ulospäin. Seurailee, selvittää, dokumentoi ja kertoo. Johannalle Jämsän Tehdas -etätyötila on paikka, missä voi kohdata ja oppia joka päivä uutta.

Johanna Suomiselle kulttuuri, taide ja kirjat ovat olennainen osa elämää. Hän on freelance-toimittajanakin työskentelevä filosofian maisteri, joka vetää yhteisöviestijän työnsä ohessa luovan kirjoittamisen kursseja ja kirjallisuuspiiriä Jämsän työväenopistossa, toimii kirja- ja teatterikriitikkona sekä kirjoittaa Jämsän kaupungille kulttuuritarinoita.

Niin kauan kuin Johannalla on kirjoja, hänellä ei ole tylsää. Eikä kyllä ollut tässä podcast-jaksossakaan. Johanna istuu Saanan ja Akin kanssa lukemisen lähteille keskustelemaan omasta suhteestaan kirjoihin, kirjoittamiseen ja lukemiseen ja kertomaan opiskelu- ja urapolustaan tähän saakka.

Tutustu


Johannan lukuvinkki


Muita jaksossa mainittuja tekstejä


Lukulähde-podcast on Nettilukion toteuttama lukemista, lukukokemuksia, erilaisia tekstejä ja lukuvinkkejä käsittelevä podcast-sarja, joka on toteutettu osana Opetushallituksen rahoittamaa Lukulähde-hanketta.

Jakson käsikirjoitus ja haastattelijat: Saana Wolff ja Aki Luostarinen

Tutustu Nettilukioon: www.nettilukio.fi

Jakson litterointi: tulossa pian
show less
Information
Author Otavia
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search