00:00
30:03
Miten kunnissa voidaan parantaa läsnäoloa digikanavissa? Mistä saada viestintäresursseja sekä uskallusta ja kokeilunhalua lähteä mukaan uusiin somekanaviin? Tätä jaksoa varten kuntaviestinnän asiantuntijavieraat ovat valinneet tärkeimmät opit, jotka haluavat jokaisen kuntapäättäjän tietävän.

Jaksossa vieraina ovat vaikuttamisviestinnän asiantuntija ja Helsingin tuore kaupunginvaltuutettu Pekka Sauri sekä kyläpäällikkö Pekka Rajala Limingasta.

Sarjan juontaa Tom Holmroos, tietojohtaja Kuntaliitosta.

Podcast on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Kuntaliiton ja Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n kanssa.
Miten kunnissa voidaan parantaa läsnäoloa digikanavissa? Mistä saada viestintäresursseja sekä uskallusta ja kokeilunhalua lähteä mukaan uusiin somekanaviin? Tätä jaksoa varten kuntaviestinnän asiantuntijavieraat ovat valinneet tärkeimmät opit, jotka haluavat jokaisen kuntapäättäjän tietävän. Jaksossa vieraina ovat vaikuttamisviestinnän asiantuntija ja Helsingin tuore kaupunginvaltuutettu Pekka Sauri sekä kyläpäällikkö Pekka Rajala Limingasta. Sarjan juontaa Tom Holmroos, tietojohtaja Kuntaliitosta. Podcast on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Kuntaliiton ja Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n kanssa. read more read less

2 years ago #digi, #digitalisaatio, #kaupunki, #kunnat, #kunta, #some, #sote, #vaikuttaminen, #viestintä