00:00
24:48
Episode nummer 22

”I min mands pung fandt jeg dit telefonnummer”

Hvor du blandt andet kan høre:

- mødet mellem Smilets kone og Lars´ mor
- og selvfølgelig skulle hun ikke med til begravelsen
- havde Lars´far kørt Smilet ned med vilje?

Kvinden satte koppen igen.

”Min mand er lige død, ja, det er meget trist,” sagde hun, da hun så morens reaktion, ”det er tre dage siden, og vi - ja, jeg har også en datter, vi prøver at overleve, men indrømmet, det er meget svært i øjeblikket.”

”Det er jeg ked af på jeres vegne.”

”Pænt af dig at sige det, men det skal du ikke bekymre dig om, nej, nu skal du høre, jeg rydder lidt op i nogle papirer i øjeblikket, og i min mands pung fandt jeg dit telefonnummer.”

Moren så forskrækket på kvinden.

”Min mand kunne godt lide kvinder, jeg ved ikke, om han var klar over, at jeg i flere år har vidst det, men det har jeg altså.
Han havde mange affærer, og jeg tror, at du var én af dem.”
Episode nummer 22 ”I min mands pung fandt jeg dit telefonnummer” Hvor du blandt andet kan høre: - mødet mellem Smilets kone og Lars´ mor - og selvfølgelig skulle hun ikke med til begravelsen - havde Lars´far kørt Smilet ned med vilje? Kvinden satte koppen igen. ”Min mand er lige død, ja, det er meget trist,” sagde hun, da hun så morens reaktion, ”det er tre dage siden, og vi - ja, jeg har også en datter, vi prøver at overleve, men indrømmet, det er meget svært i øjeblikket.” ”Det er jeg ked af på jeres vegne.” ”Pænt af dig at sige det, men det skal du ikke bekymre dig om, nej, nu skal du høre, jeg rydder lidt op i nogle papirer i øjeblikket, og i min mands pung fandt jeg dit telefonnummer.” Moren så forskrækket på kvinden. ”Min mand kunne godt lide kvinder, jeg ved ikke, om han var klar over, at jeg i flere år har vidst det, men det har jeg altså. Han havde mange affærer, og jeg tror, at du var én af dem.” read more read less

4 years ago #autoriteter, #barndom, #brydningstid, #danskere, #disciplin, #drenge, #essays, #fortiden, #fortællinger, #forældre, #fælled, #køn, #kønsroller, #lege, #mark, #minder, #nutiden, #piger, #skolen, #ørestaden