Settings
Light Theme
Dark Theme

Eps. 6 - Lær at håndtere kritik i dit forhold

Eps. 6 - Lær at håndtere kritik i dit forhold
Jun 12, 2022 · 40m 30s

De fleste af os er dårlige til at modtage kritik. Og det er jo grundlæggende forståeligt. For hvem har i virkeligheden lyst til, at høre at de ikke har levet...

show more
De fleste af os er dårlige til at modtage kritik. Og det er jo grundlæggende forståeligt. For hvem har i virkeligheden lyst til, at høre at de ikke har levet op til ens partners forventninger, drømme og ønsker. For når den bliver leveret - mærker man et væld af følelser. Uretfærdighed, frustration, skam og frygt.

Men at kunne modtaget kritik fra ens partner er essentielt. For det er den eneste måde I kan justere jeres forhold - og sikrer at i kan blive ved med at vokse, og forblive relevante overfor hinanden. 

I dette afsnit taler parterapeut Peter Kongshaug og vært Mikkel Braginsky, ned i kritikkens sande natur. De undersøger hvorfor den er så svær, at håndterer for alle involveret - og så giver de dig vigtige værktøjer til hvordan du, og din partner kan træne jer til at have disse vigtige samtaler med hinanden. Og dermed sikrer, at I sammen får jeres forhold kan gro i den rigtige retning.

Link til podcasten HANKØN - Jagten på at genfinde mandens identitet: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/hank%C3%B8n/id1623536723

Mød Mikkel på Instagram:
https://www.instagram.com/hankoen_/

Mød Peter:
https://parforhold.net
show less
Information
Author Kongshaug & Braginsky
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search