00:00
38:05
Kan du huske dengang at du og din partner mødtes og talte om alt hvad der foregik inden i jer - og delte alle jeres tanker og følelser? Men pludselig uden at nogen af jer egentligt har været opmærksomme på det - er de samtaler… ja forsvundet.

Hvordan kommer man tilbage i sadlen - nu når det føles som at man står 2 kilometer fra hinanden?

Vi dykker endnu dybere ned i den vitale kommunikation i parforholdet og ser blandt andet på hvor forskellige vi egentligt er som køn og den måde vi tilgår samtalen. Og som altid kommer vi som med råd og vejledning så du og din partner igen kan komme på rette spor - og få styrket samtalen i jeres relation.

Hvis du vil vide mere om Mikkel finder du ham på instagram: hankoen_ og Peter gemmer sig her: parforhold.net
Kan du huske dengang at du og din partner mødtes og talte om alt hvad der foregik inden i jer - og delte alle jeres tanker og følelser? Men pludselig uden at nogen af jer egentligt har været opmærksomme på det - er de samtaler… ja forsvundet. Hvordan kommer man tilbage i sadlen - nu når det føles som at man står 2 kilometer fra hinanden? Vi dykker endnu dybere ned i den vitale kommunikation i parforholdet og ser blandt andet på hvor forskellige vi egentligt er som køn og den måde vi tilgår samtalen. Og som altid kommer vi som med råd og vejledning så du og din partner igen kan komme på rette spor - og få styrket samtalen i jeres relation. Hvis du vil vide mere om Mikkel finder du ham på instagram: hankoen_ og Peter gemmer sig her: parforhold.net read more read less

2 years ago #forhold, #hankøn, #hunkøn, #kommunikation, #krise, #parforhold, #partner, #samtale, #terapi, #ægteskab