00:00
15:47
Forstår du ikke, hvorfor du fik et nej?
Og hvordan andre bærer sig ad med at få ja?

Der er mange om buddet, men én ender jo med at få det der job.

Så hvad er årsagen, og hvad kan du konkret gøre for at skille dig ud og ende med at være den, der får et ja – nemt?

Let’s dig into it!!

Dagens episode er lidt anderledes end tidligere afsnit. Denne gang kommer jeg nemlig med et helt konkret eksempel, hvor jeg som virksomhed har sagt nej til et samarbejde og ja til et andet. Jeg vil gå helt konkret til værks og i dybden med, hvad der ligger til grund for mit nej – og mit ja!

Jeg kan spoile lidt. Det handler om at gøre sig umage, så jeg som virksomhed kan mærke, at din henvendelse kommer fra det fedeste og mest højpotente sted i dig selv. Er du en 10’er-udgave af dig selv, så bliver du ikke kun valgt – samarbejdet eller jobbet bliver også verdens bedste match.

I denne episode vil du altså få et helt konkret eksempel på, hvordan du tydeligt kan se forskel på den fede henvendelse og den uigennemtænkte henvendelse.

Du lærer:

At din begejstring og passion er det vigtigste for et ja – og det bedste match!
Hvordan du IKKE skal skrive din one-liner
At forberedelse er key

___________________

Kan du lide episoden? ❤️ 😍

⭐⭐⭐⭐⭐ Har du lyst til at anmelde podcasten med en masse gavmilde stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver jeg meget taknemmelig. 🙏 🤗

Du hjælper mig med at få alle de temaer vi dykker ned i, i hver enkelt episode, ud til glæde for mange flere.

Vil du gå dybere? Få masser af coaching til dit karrieredesign med Janett her:

👉 https://karrieredesign.dk/ 👈

Skal vi connecte? Min eneste SOME finder du her:
www.linkedin.com/in/janettlaumand/
Forstår du ikke, hvorfor du fik et nej? Og hvordan andre bærer sig ad med at få ja? Der er mange om buddet, men én ender jo med at få det der job. Så hvad er årsagen, og hvad kan du konkret gøre for at skille dig ud og ende med at være den, der får et ja – nemt? Let’s dig into it!! Dagens episode er lidt anderledes end tidligere afsnit. Denne gang kommer jeg nemlig med et helt konkret eksempel, hvor jeg som virksomhed har sagt nej til et samarbejde og ja til et andet. Jeg vil gå helt konkret til værks og i dybden med, hvad der ligger til grund for mit nej – og mit ja! Jeg kan spoile lidt. Det handler om at gøre sig umage, så jeg som virksomhed kan mærke, at din henvendelse kommer fra det fedeste og mest højpotente sted i dig selv. Er du en 10’er-udgave af dig selv, så bliver du ikke kun valgt – samarbejdet eller jobbet bliver også verdens bedste match. I denne episode vil du altså få et helt konkret eksempel på, hvordan du tydeligt kan se forskel på den fede henvendelse og den uigennemtænkte henvendelse. Du lærer: At din begejstring og passion er det vigtigste for et ja – og det bedste match! Hvordan du IKKE skal skrive din one-liner At forberedelse er key ___________________ Kan du lide episoden? ❤️ 😍 ⭐⭐⭐⭐⭐ Har du lyst til at anmelde podcasten med en masse gavmilde stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver jeg meget taknemmelig. 🙏 🤗 Du hjælper mig med at få alle de temaer vi dykker ned i, i hver enkelt episode, ud til glæde for mange flere. Vil du gå dybere? Få masser af coaching til dit karrieredesign med Janett her: 👉 https://karrieredesign.dk/ 👈 Skal vi connecte? Min eneste SOME finder du her: www.linkedin.com/in/janettlaumand/ read more read less

3 years ago #ja, #karriere, #karrieredesign, #nej