Settings
Light Theme
Dark Theme

Een nieuw jasje.

Een nieuw jasje.
Jun 8, 2023 · 41m 2s

Vanaf nu gaan we dingen een tikkeltje anders aanpakken, en laten we jullie graag weten wat jullie kunnen verwachten. Om te beginnen kunnen jullie je verheugen op meer sketches en...

show more
Vanaf nu gaan we dingen een tikkeltje anders aanpakken, en laten we jullie graag weten wat jullie kunnen verwachten.
Om te beginnen kunnen jullie je verheugen op meer sketches en minder van die typische radio-vibe. We willen jullie graag vermaken met een nieuwe benadering van ons geliefde programma. Zoals altijd houden we ervan om jullie te verrassen!

In deze aflevering introduceren we een gloednieuw fenomeen: Zweedse crime in hoorspelvorm. Duik mee in de duistere wereld van spannende mysteries, waarbij je je fantasie de vrije loop kunt laten. Bereid je voor op een adembenemende reis vol intriges en onverwachte wendingen. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Uiteraard zijn ook Gerda en Hermien weer van de partij. Deze dynamische duo's zorgen altijd voor een dosis humor en verwondering. Ze nemen je mee op hun eigen unieke avonturen, waarbij geen enkel obstakel te groot is.

En alsof dat nog niet genoeg is, nemen we jullie ook mee naar een gezellig terras, waar je stiekem een gesprekje kunt afluisteren tussen Bibi en Fonkelien. Wat voor boeiende verhalen zullen zij met elkaar delen? Zal het een verhitte discussie zijn of juist een intiem moment van verbondenheid?
show less
Information
Author De noot van Horst & Dorst
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search