Settings
Light Theme
Dark Theme
 • Je valt voor een dure auto van een bekende Nederlander

  4 JUN 2024 · In deze aflevering bespreken Horst en Dorst de status van een dure auto. De waarde van een goede relatie. Kussen en voelen in het openbaar. Het leven in een Tiny House en natuurlijk de verbouwing van Pieter.
  1h 4m 8s
 • De katten van de buren maken vulgaire gebaren naar de medewerker van de maand

  26 MAY 2024 · IN deze aflevering van De Noot van Horst en Dorst komt de medewerker van de maand of zelfs van het jaar aan bod. Ook is er altijd wat met katten en honden. De chaos in het hoofd van Horst zorgen voor een heleboel goed bedoelde rommel in haar huis. Dorst is nog niet begonnen aan de bouw van zijn overkapping. Kortom ook deze week weer business as usual in De Noot.
  1h 3m 40s
 • In je strandtent bij Bloemendaal kijken naar een smokkelaar met een ontstoken oog.

  18 MAY 2024 · In deze episode kijken we nog een keer terug op het Eurovisiesongfestival. Stellen we ons de vraag, hoever zou jij gaan voor een miljoen euro. Wat doe je als je er achter komt dat je partner uit een zwaar criminele familie komt. Ook staan we even stil bij slechte haarproducten die je zelf aanbrengt. 
  1h 8m 9s
 • In de vrieskist van je grootmoeder ligt een festivalganger te slapen

  2 MAY 2024 · In deze afflevering: Zou jij naar het Eurovisie Songfestival gaan als jij alleen een ticket had en je vrienden niet? Wat lopen er toch bijzonder mensen rond op Koningsfestivals. Wat doe je als je vriend je tijdens een feestje de deur wijst? Netflixserie The Outsider is helemaal het ding, volgens Manja. 
  1h 6m 16s
 • Een kleedje voor de koning die Tom's Diner kan meezingen in de ballenbak

  28 APR 2024 · In deze aflevering een is een royaal tintje te bespeuren. Manja maakt zich klaar voor koningsdag. Dorst wil maar niet uit de ballenbak komen en je geliefde krijgt in plaats van een gouden armband een naaimachine voor haar verjaardag. 
  1h 15m 10s
 • Serenade voor de pottenbakker die boze mailtjes stuurde

  21 APR 2024 · In deze aflevering bespreken Horst en Dorst het leven, van de wraak van iemand met een gebroken hart tot die irritante vriend die maar door blijft ratelen. Zelf tijdens het pottebakken. Ook is het antwoordapparaat weer afgeluiderd en van feedback of commentaar voorzien. Kort een episode vol ongeloof, gevaar, verbazing en. veel, heel veel humor. Om te lachen, dat wel.
  1h 6m 41s
 • In een greppel met een seriemoordenaar die je buurman is.

  11 APR 2024 · In deze episode, Manja heeft wilde avonturen beleefd in Zweden. Stel je buurman is een serialkiller en jij weet van niets! Wat moet je doen als je nood te hoog aan het worden is terwijl je op de snelweg rijdt? Hoe zit het met zingen? Zou Manja dat ook willen leren. Deze en nog veel meer verhalen uit het leven van twee vijftigers in De Noot van Horst en Dorst.
  1h 10m 1s
 • MAFS en een messenwerper met een vogelaar.

  30 MAR 2024 · In deze aflevering van De noot van Horst en Dorst de volgende onderwerpen: Situatie: Een goede vriend heeft een nieuwe hobby hij werpt messen! Jij mag van hem wel een keer tegen een bord gaan staan zodat hij de messen naast je in het bord kan gooien!! Situatie: Je baas, de CEO van het bedrijf waar je werkt biecht tijdens een personeelsuitje op dat hij een vogelspotter is. Situatie: Een goede vriend verteld je dat hij de afgelopen week voor de vierde keer zijn verkering heeft uitgemaakt. Daarnaast bespreken Horst en Dorst nog uitgebreid het tv-programma MAFS en doet Dorst nog een aanbeveling, de BNN/Vara serie Bodem.  Ook is het beide opgevallen dat de AH hamsters zich voor de gelegenheid als paashaasjes hebben verkleed. Ook daar vinden Horst en Dorst iets van!
  1h 11m 28s
 • Horst en Dorst Week 12 - 2024

  21 MAR 2024 · In deze aflevering van De Noot van Horst en Dorst:  Een nieuw begin na een periode van rust en zelfreflectie.  Wat als je een boswachter bent. Je schoonmoeder staat voor je koelkast. Je hond zit vast in een andere hond. De kwetsbare jeugd. En nog veel meer onderwerpen belicht door twee vijftigers met een mening.
  1h 7m 7s
 • Astrologie, hertenpoep en Zweeds politiewerk

  9 JUL 2023 · In deze aflevering de laatste episode en daarmee de spannende afloop van het Zweedse detective hoorspel. Ook zijn Gerda en Hermien weer een stapje verder in hun zoektocht naar verlichting. Deze keer duiken de dames met lichaam en geest op de astrologie. En tot slot hebben de kabouters van de Loonse en Drunenseduinen een oplossing verzonnen voor het overschot aan hertenpoep.
  36m 9s

Twee gedreven programmamakers. We kijken graag met een verwonderde blik naar de wereld om ons heen. Wat ons opvalt, wat ons roert is vaak de aanleiding tot de onderwerpen die...

show more
Twee gedreven programmamakers. We kijken graag met een verwonderde blik naar de wereld om ons heen. Wat ons opvalt, wat ons roert is vaak de aanleiding tot de onderwerpen die we bespreken in ons radioprogramma en onze podcast. Deze onderwerpen zijn heel divers. Van een te bemoeizuchtige buurvrouw tot een vervelende man in de rij voor de kassa.

Wij hebben overal een mening over die we niet onder stoelen of banken steken. Dit alles natuurlijk wel met de nodige zelfspot en humor. Daarnaast kijken we in onze wereld ook graag vooruit en bespreken we nieuwe films, series, podcasts en meer.

Mocht je jezelf afvragen of je ook iets van ons zou kunnen leren? Wij denken van niet. Maar vermakelijk is het altijd.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search