Settings
Light Theme
Dark Theme

Een hart voor thuiszitters ♥; in gesprek met Bart Frumeau-Luckman en Esther Barendregt

Een hart voor thuiszitters ♥; in gesprek met Bart Frumeau-Luckman en Esther Barendregt
Dec 2, 2022 · 1h 10m 36s

Een nieuwe podcast en op een dag waarop er normaal gesproken geen nieuwe podcasts uitkomen, maar deze podcast wilde ik zo snel mogelijk live zetten, omdat ik jullie wil oproepen...

show more
Een nieuwe podcast en op een dag waarop er normaal gesproken geen nieuwe podcasts uitkomen, maar deze podcast wilde ik zo snel mogelijk live zetten, omdat ik
jullie wil oproepen je hart open te zetten en je aan te sluiten bij de manifestatie die op 10 december wordt georganiseerd door Spirare Talent Valley.

Het is in middag waarop we (hoogbegaafde) jongeren, ouders en alle betrokkenen in een HART van LICHTzetten. Het HART staat voor liefde, er voor elkaar zijn en het besef dat wij allen verbonden zijn met elkaar. Het is ook een dag om juist aandacht te vragen voor wat wél werkt! Laten we ons in verbondenheid richten op die veranderingen die nodig zijn om onze jongeren weer te laten stralen.

In het hart van Nederland, in het Wilhelminapark in Utrecht, vormen we samen zaterdag 10 december a.s. van 14.00–17.00 uur een HART van LICHT. We delen verhalen, er is muziek en we ontmoeten gelijkgestemden.

In deze podcast spreek ik met Bart Frumeau-Luckman en Esther Barendregt over waarom het zo belangrijk is dat we hier aandacht voor vragen – wat de impact is op jongeren én gezinnen. We bespreken wat er gedaan wordt bij Spirare, wat dit anders maakt en waarom dit werkt. En we staan ook even stil bij een sprankje hoop: nieuwe wetten die in de maak zijn die wellicht in de toekomst een groot verschil gaan maken.

♥ Hopelijk zien wij jullie op 10 december om 14.00 uur in het Wilhelminapark in Utrecht ♥.
show less
Information
Author Marije Hofland
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search