00:00
53:30
De derde aflevering van de Nederlandstalige podcast van Arktos focust op oorlog en militaire geschiedenis, en in dit kader ook op de actualiteit aan de oostkust van de Middellandse Zee.

Zoals altijd in dergelijke gevallen vertroebelt de mist van de oorlog het zicht op wat er feitelijk gebeurt, terwijl beide partijen proberen de informatiestroom te beheersen.

Het panel van Sisyphus Radio bespreekt deze en andere kwesties en probeert onder de heersende omstandigheden tot een zo nuchter mogelijke analyse te komen, nu, zoals António Guterres het uitdrukte, "Global Boiling" dreigend lijkt.
De derde aflevering van de Nederlandstalige podcast van Arktos focust op oorlog en militaire geschiedenis, en in dit kader ook op de actualiteit aan de oostkust van de Middellandse Zee. Zoals altijd in dergelijke gevallen vertroebelt de mist van de oorlog het zicht op wat er feitelijk gebeurt, terwijl beide partijen proberen de informatiestroom te beheersen. Het panel van Sisyphus Radio bespreekt deze en andere kwesties en probeert onder de heersende omstandigheden tot een zo nuchter mogelijke analyse te komen, nu, zoals António Guterres het uitdrukte, "Global Boiling" dreigend lijkt. read more read less

6 months ago