00:00
01:46
Miten lisää matkailijoita Suomeen? Siinäpä kysymys, johon jokaisella on jonkinlainen vastaus. Rovaniemeläiset osaavat sen jo aika hyvin, koska he ovat harjoitelleet matkailun edistämistä joulupukin kaupunkiin Suomen valtion avustuksella.

Myös Oulun seudulle ollaan innokkaana ottamassa vastaan maksukykyisiä turisteja. Me pidämme eettistä matkustamista parhaana tapana edistää matkailutulojen saantia tänne. Erityisesti koulutusmatkailijat olisivat tänne tervetulleita, koska meillä on monialainen yliopisto, jossa etenkin ICT on korkeatasoista. Samoin kauppatiede, humanistiset ja kasvatustieteet sekä lääketiede ja insinööritieteet.
Miten lisää matkailijoita Suomeen? Siinäpä kysymys, johon jokaisella on jonkinlainen vastaus. Rovaniemeläiset osaavat sen jo aika hyvin, koska he ovat harjoitelleet matkailun edistämistä joulupukin kaupunkiin Suomen valtion avustuksella. Myös Oulun seudulle ollaan innokkaana ottamassa vastaan maksukykyisiä turisteja. Me pidämme eettistä matkustamista parhaana tapana edistää matkailutulojen saantia tänne. Erityisesti koulutusmatkailijat olisivat tänne tervetulleita, koska meillä on monialainen yliopisto, jossa etenkin ICT on korkeatasoista. Samoin kauppatiede, humanistiset ja kasvatustieteet sekä lääketiede ja insinööritieteet. read more read less

4 years ago #koulutusmatkailu, #matkailu, #oulu, #rundgrenpodi, #suomi, #turisti