00:00
33:53
Monenlaista voi mitata, mutta voiko yrityksen vastuullisuutta? IT-alat tuottavat noin 2% globaaleista päästöistä eli suurinpiirtein yhtä paljon kuin lentoliikenne.

Millaisia viitekehyksiä ja standardeja on kehitteillä, jotta liiketoiminnan hiilijalan- tai kädenjälkeä saadaan mitattua? Sijoittajia näet kiinnostaa kovasti, miten yritykset edistävät esimerkiksi luonnon monimuotoisuutta.


Kannattaako isojen yritysten lyödä viisaat päänsä yhteen ja jakaa vastuullisuusmittareitaan? Voisiko arvoketjun seurattavuutta ja jäljitettävyyttä parantaa yhteistyöllä?
Vieraina johtava neuvonantaja Terhi Koipijärvi Milttonilta ja senior solution advisor Robert Wölker SAP Finlandista.


Juontajana Antti Merilehto.
Monenlaista voi mitata, mutta voiko yrityksen vastuullisuutta? IT-alat tuottavat noin 2% globaaleista päästöistä eli suurinpiirtein yhtä paljon kuin lentoliikenne. Millaisia viitekehyksiä ja standardeja on kehitteillä, jotta liiketoiminnan hiilijalan- tai kädenjälkeä saadaan mitattua? Sijoittajia näet kiinnostaa kovasti, miten yritykset edistävät esimerkiksi luonnon monimuotoisuutta. Kannattaako isojen yritysten lyödä viisaat päänsä yhteen ja jakaa vastuullisuusmittareitaan? Voisiko arvoketjun seurattavuutta ja jäljitettävyyttä parantaa yhteistyöllä? Vieraina johtava neuvonantaja Terhi Koipijärvi Milttonilta ja senior solution advisor Robert Wölker SAP Finlandista. Juontajana Antti Merilehto. read more read less

11 months ago #advisor, #antti, #erp, #finland, #hiilijalanjälki, #koipijärvi, #merilehto, #milttonilta, #nyt, #robert, #sap, #senior, #solution, #terhi, #wölker, #yritys