00:00
47:28
Welkom bij de laatste aflevering van deze mini-serie over geloven, zingeving en spiritualiteit. Carmen is therapeut-in-opleiding en woont in Amsterdam. Ze geeft openlijk toe dat ze "niet goed weet" wat ze "met spiritualiteit aan moet". Via gesprekken met 'dominee Laurens' gaat ze op zoek naar wat haar leven zin geeft, maar zoekt ze ook de confrontatie met Laurens dat wat hij gelooft.

In dit gesprek hebben ze het over (de) vrijheid om te kiezen; over de zoektocht naar spiritualiteit en hoeveel dat te maken heeft met naar binnen kijken, omdat je in jezelf ook verwondering en geloof kunt vinden; over het heel persoonlijke aspect van een zoektocht naar geloof en spiritualiteit; en over de vraag: wat is waarheid? Een vraag die ten diepste te maken heeft met de vraag: waar sta ik voor?

De Grote Vragen is een (on- en offline) platform dat zich richt op jonge mensen: studenten, twintigers en dertigers, en dat beoogt om de grote vragen van het leven in alle openheid en kwetsbaarheid bespreekbaar te maken. Wil jij ook in gesprek over één van jouw grote vragen? Kijk dan op onze website: www.degrotevragen.nl en kom met ons in contact! Volg ons sowieso ook op social media (Instagram, Facebook, Twitter). Wil je als vrijwilliger betrokken raken bij De Grote Vragen? Stuur ons dan een bericht via onze website of social media!
Welkom bij de laatste aflevering van deze mini-serie over geloven, zingeving en spiritualiteit. Carmen is therapeut-in-opleiding en woont in Amsterdam. Ze geeft openlijk toe dat ze "niet goed weet" wat ze "met spiritualiteit aan moet". Via gesprekken met 'dominee Laurens' gaat ze op zoek naar wat haar leven zin geeft, maar zoekt ze ook de confrontatie met Laurens dat wat hij gelooft. In dit gesprek hebben ze het over (de) vrijheid om te kiezen; over de zoektocht naar spiritualiteit en hoeveel dat te maken heeft met naar binnen kijken, omdat je in jezelf ook verwondering en geloof kunt vinden; over het heel persoonlijke aspect van een zoektocht naar geloof en spiritualiteit; en over de vraag: wat is waarheid? Een vraag die ten diepste te maken heeft met de vraag: waar sta ik voor? De Grote Vragen is een (on- en offline) platform dat zich richt op jonge mensen: studenten, twintigers en dertigers, en dat beoogt om de grote vragen van het leven in alle openheid en kwetsbaarheid bespreekbaar te maken. Wil jij ook in gesprek over één van jouw grote vragen? Kijk dan op onze website: www.degrotevragen.nl en kom met ons in contact! Volg ons sowieso ook op social media (Instagram, Facebook, Twitter). Wil je als vrijwilliger betrokken raken bij De Grote Vragen? Stuur ons dan een bericht via onze website of social media! read more read less

2 years ago #geloof, #geloven, #god, #identiteit, #religie, #spiritualiteit, #waarheid, #zingeving