00:00
39:28
Hvordan bliver skolen bedre for de ordblinde børn? Og hvordan kan forældrene engagere sig i barnets skolegang. Det det taler vi om i dette program i podcastserien ”Mit barn er Ordblind” – hvad så.

Lærer, læsevejleder og ordblindeekspert Line Leth Jørgensen fortæller om den ordblindevenlige undervisning i skolen. Og hun giver gode råd til, hvordan forældre kan gå i dialog med skolen, hvis de ikke synes, at indsatsen er god nok – eller at barnet ikke trives.

Podcasten er udgivet af Ordblindeforeningen og giver svar på nogle de mange spørgsmål, som man sidder med som forældre til et barn, der er ordblind.
Hvordan bliver skolen bedre for de ordblinde børn? Og hvordan kan forældrene engagere sig i barnets skolegang. Det det taler vi om i dette program i podcastserien ”Mit barn er Ordblind” – hvad så. Lærer, læsevejleder og ordblindeekspert Line Leth Jørgensen fortæller om den ordblindevenlige undervisning i skolen. Og hun giver gode råd til, hvordan forældre kan gå i dialog med skolen, hvis de ikke synes, at indsatsen er god nok – eller at barnet ikke trives. Podcasten er udgivet af Ordblindeforeningen og giver svar på nogle de mange spørgsmål, som man sidder med som forældre til et barn, der er ordblind. read more read less

3 years ago