Settings
Light Theme
Dark Theme

#19 - Iben Nagel Rasmussen om stofbrug, stofkultur og ungdomskultur i 1960'erne, hvor hun var en vaskeægte hippie

#19 - Iben Nagel Rasmussen om stofbrug, stofkultur og ungdomskultur i 1960'erne, hvor hun var en vaskeægte hippie
May 17, 2021 · 1h 3m 39s

Vi har i samarbejde med foreningen Psykedelisk Samfund, været i Jylland og har besøgt Iben Nagel Rasmussen der er skuespillerinde ved Odin Teateret samt forfatterinde. Iben har skrevet flere stykker,...

show more
Vi har i samarbejde med foreningen Psykedelisk Samfund, været i Jylland og har besøgt Iben Nagel Rasmussen der er skuespillerinde ved Odin Teateret samt forfatterinde. Iben har skrevet flere stykker, deriblandt stykket "Itsi Bitsi" - det har hun kunne i kraft af, at hun er ekskæreste med poeten og sangeren Eik Skaløe.
Det var hun i 1960'erne, hvor hun levede livet som en vaskeægte hippie. Ikke sådan en moderne hippie der læser på RUC og går i genbrugstøj, men sådan en der rejste ud i verden uden en krone på lommen, og først kom tilbage år efter.

Vi har besøgt Iben for at få en fortælling om stofbrug og stofkultur i 60'erne. Dengang hvor LSD kom til Danmark, men hvor man jævnfør Ibens fortælling også tog alt muligt andet, og hvor det for en skare også endte rigtigt galt. I samtalen deltager også Martin Kufahl der er formand for psykedelisk samfund og vært Oliver Rumle Hovmand.
show less
Information
Author Oliver Hovmand
Website -
Tags
-

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search