Radio Svegot

Radio Svegot

Radio Station
230 Followers 230 Followers
Profile
Episodes
158 Episodes
Shows
 • Dan Eriksson
  Dan Eriksson
  Category: Politics
  2 Episodes
  Dan Eriksson är ordförande för svenskarnas intresseförening Det fria Sverige och den europeiska stiftelsen Europa Terra Nostra. Här samsas ljudversioner av publicerade artiklar med funderingar och analyser.
 • Daniels timme
  Daniels timme
  Category: Culture
  7 Episodes
  Daniels timme var en podcast som sändes på Radio Svegot 2019 med vardagliga betraktelser och intervjuer och samtal med bland annat Martin Eriksson (Bubb.la), Lennart Svensson, Robin Holmgren och många fler.

  Allt från historia till politik till filosofi till prepping. Breda ämnen, kamratligt anslag.
 • Fredagstinget
  Fredagstinget
  Category: Politics
  16 Episodes
  "Fredagstinget — ett program med sting i!" är en direktsänd podcast från Radio Svegot, med Jalle Horn, Dan Eriksson, Magnus Söderman och Daniel Frändelöv (i varierande uppställning). Högt och lågt utgår vi ifrån observationer i vår samtid och den senaste veckans nyhetsflöde för att försöka få rätsida på världen.
 • Morgon med Svegot
  Morgon med Svegot
  Category: Current Events
  124 Episodes
  Morgon med Svegot sänds direkt på www.radiosvegot.se varje måndag-torsdag klockan 09:00. Vi kommentarer de senaste nyheterna ur Det fria Sveriges perspektiv, och panelen består oftast av Dan Eriksson, Magnus Söderman och Daniel Frändelöv i någon konstellation. Här finns de poddar som är gratis att lyssna på i efterhand, för att få ... See More
 • Sverige vaknar
  Sverige vaknar
  Category: Current Events
  8 Episodes
  Direktsänd morgonradio i podcastformat. Sänds direkt här på Spreaker mellan 9-11 varje vardag med Dan Eriksson och Magnus Söderman som stadiga programledare och därtill gäster, både återkommande och mer aktuella. Politik, samhälle, kultur, historia och en hel del överraskningar!
 • Urklipp från Radio Svegot
  Här samlas de bästa urklippen från Radio Svegots program för dig som inte har möjlighet att lyssna på hela sändningarna.
Followers
  Following
   Copyright 2019 - Spreaker Inc. a Voxnest Company - Create a podcast - New York, NY
   Help