00:00
54:00
Vi vil til VM i Qatar - og vi vil have det hele finansieret af Qatar. Det vil vi, fordi stater som Qatar tidligere har sponsoreret influencere, hvis de til gengæld ikke dækker staten kritisk.

I dag skal vi så have lavet vores medie-kit. Vi har nemlig ringet til Visit Qatar og andre virksomheder i Qatar, og de fortæller, at vi skal sende dem et medie-kit.

Derfor har vi allieret os med grafikeren Mark Barner, der desuden er clairvoyant. Han laver et medie-kit til os og spår om vores fremtid.

Vi får derudover gode råd af Christina Barré, der er stifter af Confetti CPH. Et artist management med 16 klienter - her hjælper hun blandt andet influencere med at skaffe partnerskaber.

Også branding- og kommunikationsekspert Sune Bang kigger forbi og giver gode råd.

Værter: Anton Ringdal og Kristoffer Kristensen
Producer: Simon Porse
Vi vil til VM i Qatar - og vi vil have det hele finansieret af Qatar. Det vil vi, fordi stater som Qatar tidligere har sponsoreret influencere, hvis de til gengæld ikke dækker staten kritisk. I dag skal vi så have lavet vores medie-kit. Vi har nemlig ringet til Visit Qatar og andre virksomheder i Qatar, og de fortæller, at vi skal sende dem et medie-kit. Derfor har vi allieret os med grafikeren Mark Barner, der desuden er clairvoyant. Han laver et medie-kit til os og spår om vores fremtid. Vi får derudover gode råd af Christina Barré, der er stifter af Confetti CPH. Et artist management med 16 klienter - her hjælper hun blandt andet influencere med at skaffe partnerskaber. Også branding- og kommunikationsekspert Sune Bang kigger forbi og giver gode råd. Værter: Anton Ringdal og Kristoffer Kristensen Producer: Simon Porse read more read less

about 1 year ago #24syv, #abstrakt, #aktuelt, #dansk, #fodbold, #interview, #kultur, #live, #musik, #news, #nyheder, #qatar, #radio, #radio24syv, #samfund, #satire, #sjov, #soccer, #verden, #worldcup