00:00
54:01
Det er mandag, så vi satser småt her i programmet. Imens de etablerede medier satser stort på de store historier, så finder vi de historier, som danskerne rent faktisk går op i lige nu og her.

Vi er derfor vanen tro dykket ned i de lokale Facebook-grupper og har forberedt en masse af små nyheder fra hele landet.

I dag med blandt andre Dorthe Aalborg, som nu er blevet tæt med en odder, Anna Kozlow, hvis skildpadde er løbet hjemmefra og Ulla Samsøe, der har en helt særlig teknik til at finde bortløbne hunde. Mette Haushøj Stephansen skulle have været til kyllingefestival, men blev desværre kaldt på job, lige inden koncerterne begyndte. Hende taler vi selvfølgelig også med.

Værter: Anton Ringdal og Kristoffer Kristensen
Producer: Simon Porse
Det er mandag, så vi satser småt her i programmet. Imens de etablerede medier satser stort på de store historier, så finder vi de historier, som danskerne rent faktisk går op i lige nu og her. Vi er derfor vanen tro dykket ned i de lokale Facebook-grupper og har forberedt en masse af små nyheder fra hele landet. I dag med blandt andre Dorthe Aalborg, som nu er blevet tæt med en odder, Anna Kozlow, hvis skildpadde er løbet hjemmefra og Ulla Samsøe, der har en helt særlig teknik til at finde bortløbne hunde. Mette Haushøj Stephansen skulle have været til kyllingefestival, men blev desværre kaldt på job, lige inden koncerterne begyndte. Hende taler vi selvfølgelig også med. Værter: Anton Ringdal og Kristoffer Kristensen Producer: Simon Porse read more read less

about 1 year ago #24syv, #animals, #dansk, #dyr, #fox, #interview, #jiosaavn, #kpop, #kultur, #live, #musik, #news, #nyheder, #radio24syv, #radioloud, #samfund, #satire, #sjov, #verden