00:00
33:10
Først prøver vi at samle op på situationen i Ukraine, hvor kupregimet er på vej mod et brud på våbenhvilen i borgerkrigen med de østlige republikker.
Det Ukrainske kupregime har fået en handelsaftale på plads med EU på trods af et Nej ved en folkeafstemning i Holland, og synes nu tiden er inde til at Konflikten i Østukraine kan optrappes. Og et led i dette er at kalde borgerkrigen for en krig mod Rusland.

Læs mere om handelsaftalen her
http://kpnet.dk/2016/04/08/ukraine-aftalen-faldet-det-hollandske-nej-skal-forsvares-og-ikke-ignoreres/

http://www.dr.dk/nyheder/udland/ukraine-overvejer-kalde-rusland-besaettelsesmagt-i-donbas

Til sidst når vi rundt om hykleriet blandt vestens Industrinationer, der gerne taler om klimaet men ikke gør noget ved det.
Bil industrien er ligeglade med Paris Aftalen og forsøger at presse Kina til at udskyde kampen mod smog og forurening.
Først prøver vi at samle op på situationen i Ukraine, hvor kupregimet er på vej mod et brud på våbenhvilen i borgerkrigen med de østlige republikker. Det Ukrainske kupregime har fået en handelsaftale på plads med EU på trods af et Nej ved en folkeafstemning i Holland, og synes nu tiden er inde til at Konflikten i Østukraine kan optrappes. Og et led i dette er at kalde borgerkrigen for en krig mod Rusland. Læs mere om handelsaftalen her http://kpnet.dk/2016/04/08/ukraine-aftalen-faldet-det-hollandske-nej-skal-forsvares-og-ikke-ignoreres/ http://www.dr.dk/nyheder/udland/ukraine-overvejer-kalde-rusland-besaettelsesmagt-i-donbas Til sidst når vi rundt om hykleriet blandt vestens Industrinationer, der gerne taler om klimaet men ikke gør noget ved det. Bil industrien er ligeglade med Paris Aftalen og forsøger at presse Kina til at udskyde kampen mod smog og forurening. read more read less

6 years ago #dkpol