00:00
28:43
Als je spreekangst erger wordt dan dien je eerst af te vragen of je misschien ook al een tijdje stress ervaart en burnout symptomen ontwikkeld hebt. Mogelijk is je preekangst het gevolg van de uitputting.

Zowel burnout als spreekangst zijn het resultaat van onderliggende energie-kostende patronen. Deze patronen zijn vergelijkbaar en terug te leiden tot vervelende ervaringen in je jeugd en leven.

Bij spreekangst zul je situaties aan kunnen wijzen waar het mogelijk begonnen is. Bij burn-out kijk je vaak naar je huidige situatie. In beide gevallen gaat het erom hoe je met situaties hebt leren omgaan en hoe je die verwerkt en een plek geeft.

In deze aflevering van mijn podcast Burnout te slim af leer je de achtergronden van spreekangst en burn-out, hoe die samenhangen en hoe ze elkaar versterken en in stand houden.

Kijk op mijn website voor alle informatie over mijn aanpak van burn-out en spreekangst: https://verheijdenconsult.nl
Als je spreekangst erger wordt dan dien je eerst af te vragen of je misschien ook al een tijdje stress ervaart en burnout symptomen ontwikkeld hebt. Mogelijk is je preekangst het gevolg van de uitputting. Zowel burnout als spreekangst zijn het resultaat van onderliggende energie-kostende patronen. Deze patronen zijn vergelijkbaar en terug te leiden tot vervelende ervaringen in je jeugd en leven. Bij spreekangst zul je situaties aan kunnen wijzen waar het mogelijk begonnen is. Bij burn-out kijk je vaak naar je huidige situatie. In beide gevallen gaat het erom hoe je met situaties hebt leren omgaan en hoe je die verwerkt en een plek geeft. In deze aflevering van mijn podcast Burnout te slim af leer je de achtergronden van spreekangst en burn-out, hoe die samenhangen en hoe ze elkaar versterken en in stand houden. Kijk op mijn website voor alle informatie over mijn aanpak van burn-out en spreekangst: https://verheijdenconsult.nl read more read less

about 1 year ago #burnout, #burnoutteslimaf, #coach, #coaching, #josverheijden, #sociale-angst, #specialist, #spreekangst, #verheijdenconsult