00:00
65:24
Burn-out is het resultaat van alles wat je daarvóór gedaan hebt. Je leefstijl heeft je blijkbaar zo uitgeput dat je energie volledig op is. Daarmee is een burn-out een prachtige wake-up call en startschot om je leefstijl eens grondig onder de loep te nemen.

Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel in je leefstijl. Een KETOGENE LEEFSTIJL gaat nog een stapje verder en geeft je ook een flinke dosis energie waarmee je het leven weer vol kunt aangaan.

Een ketogene leefstijl zorgt ervoor dat je lijf je vetreserves verbrandt. De stofjes die hierbij vrijkomen (de ketonen) zijn een geweldig goede brandstof. Je krijgt meer energie én je wordt helderder in je hoofd.

Dat is precies wat je nodig hebt om burn-out te voorkomen en om na je herstel fitter dan ooit te worden. Dat is wat je wilt!

In deze episode van 'BURNOUT te slim af' spreek ik met Louisette Blikkenhorst. Zij is oprichtster van het Ketogenic Institute en wil leefstijl ziektes de wereld uit te helpen. Ze gepassioneerd om de ketogene leefstijl bij een breder publiek bekend te maken.

Als je zorg-professional bent of een Keto Leefstijl Programma zoekt kijk dan even op haar website: https://ketogenicsinstitute.com of volg haar podcast: De Keto Podcast.

Wil je jouw burn-out aanpakken kijk dan even op de website van Jos Verheijden: https://verheijdenconsult.nl en abonneer je op deze podcast BURNOUT te slim af
Burn-out is het resultaat van alles wat je daarvóór gedaan hebt. Je leefstijl heeft je blijkbaar zo uitgeput dat je energie volledig op is. Daarmee is een burn-out een prachtige wake-up call en startschot om je leefstijl eens grondig onder de loep te nemen. Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel in je leefstijl. Een KETOGENE LEEFSTIJL gaat nog een stapje verder en geeft je ook een flinke dosis energie waarmee je het leven weer vol kunt aangaan. Een ketogene leefstijl zorgt ervoor dat je lijf je vetreserves verbrandt. De stofjes die hierbij vrijkomen (de ketonen) zijn een geweldig goede brandstof. Je krijgt meer energie én je wordt helderder in je hoofd. Dat is precies wat je nodig hebt om burn-out te voorkomen en om na je herstel fitter dan ooit te worden. Dat is wat je wilt! In deze episode van 'BURNOUT te slim af' spreek ik met Louisette Blikkenhorst. Zij is oprichtster van het Ketogenic Institute en wil leefstijl ziektes de wereld uit te helpen. Ze gepassioneerd om de ketogene leefstijl bij een breder publiek bekend te maken. Als je zorg-professional bent of een Keto Leefstijl Programma zoekt kijk dan even op haar website: https://ketogenicsinstitute.com of volg haar podcast: De Keto Podcast. Wil je jouw burn-out aanpakken kijk dan even op de website van Jos Verheijden: https://verheijdenconsult.nl en abonneer je op deze podcast BURNOUT te slim af read more read less

about 1 year ago #blikkenhorst, #gezond, #gezondheid, #josverheijden, #keto, #ketogeen, #koolhydraadarm, #koolhydraten, #lchf, #leefstijl, #louisetteblikkenhorst, #lowcarb, #verheijden, #voeding