00:00
81:32
I 1983 udkom bogen Samvittighedskrise og i 1991 blev den oversat til dansk. Den er til dato den vigtigste bog at læse om Jehovas Vidner hvis man vil frigøre sig fra indoktrineringen.
Den er skrevet af Raymond Franz der var medlem af Det Styrende Råd i ni år. Bogen beskriver hans oplevelser i Vagttårnsorganisationen som han var med i, i over 60 år.
Til sidst kunne hans samvittighed ikke bære at fortsætte i DSR, da de doktriner som Rådet fastsatte havde store konsekvenser for millioner af Vidner.
Jeg har sat Grith Lykke Clausen og Julie Moe Paulsen i stævne hvor vi i forskellige udsendelser gennemgår de forskellige kapitler i bogen.
I denne første del gennemgår vi kapitlernel 1-5.
I 1983 udkom bogen Samvittighedskrise og i 1991 blev den oversat til dansk. Den er til dato den vigtigste bog at læse om Jehovas Vidner hvis man vil frigøre sig fra indoktrineringen. Den er skrevet af Raymond Franz der var medlem af Det Styrende Råd i ni år. Bogen beskriver hans oplevelser i Vagttårnsorganisationen som han var med i, i over 60 år. Til sidst kunne hans samvittighed ikke bære at fortsætte i DSR, da de doktriner som Rådet fastsatte havde store konsekvenser for millioner af Vidner. Jeg har sat Grith Lykke Clausen og Julie Moe Paulsen i stævne hvor vi i forskellige udsendelser gennemgår de forskellige kapitler i bogen. I denne første del gennemgår vi kapitlernel 1-5. read more read less

2 years ago #dettstyrenderåd, #frankflemmingjensen, #jehovasvidner, #jw.org, #jw.org/da, #raymondfranz, #samvittighedskrise, #vagttårnet