00:00
49:29
Denne video er en lille del af et længere interview med Emilie Moe. Du vil komme til at høre hele hendes historie i sin sammenhæng, de følgende to søndages podcasts.
Jeg har i denne 'særudgave' klippet 30 minutter ud af hele interviewet, fordi jeg ønsker at sætte fokus på et ekstremt vigtigt emne ifm. Jehovas Vidner.
Det handler nemlig om afvisning af blodtransfusion kontra retten til at vælge livet til.

Jeg håber især at der er en del blandt nuværende JV som vil se og høre Emilies historie. De skal vide hvad der reelt sker, hvis man kommer i en situation hvor man har mistet flere liter blod.
Så kan hverken blodderivater, bloderstatningsmidler eller en såkaldt "cell saver-maskine" gøre hverken fra eller til. Selvom det er det man lærer ved møderne.

Emilies historie indeholder ikke kun en beskrivelse af selve traumet, men også hvordan lægerne håndterede situationen.
Hun fortæller også hvordan hun senere måtte modtage en "lukket irettesættelse" af de ældste, efter at hun dybt angrede sin synd: At hun havde accepteret en blodtransfusion for ikke at dø.

Det er også vigtigt at få frem, hvordan resten af menigheden indtil nu ikke har anet hvad der reelt er foregået. Irettesættelsen var jo "lukket", og derfor har hendes omgangskreds troet at hun har overlevet uden brug af blod.
I menighedens øjne var dette jo bare endnu et eksempel på Jehovas kærlighed og barmhjertighed og et bevis på at afvisning af blod er til ens eget bedste.

Hele oplevelsen er stærkt beskrevet i detaljer af Emilie Moe og hendes søster Julie Moe Paulsen. Jeg vil gå så langt som til at sige, at denne historie vil kunne redde menneskeliv i fremtiden, hvis de rette mennesker lytter til den.

I præsentationen før og efter interviewet, taler jeg bl.a. om hvor svært det er at finde frem til præcis hvor mange vidner der er døde på den konto. Det er nærmest umuligt at finde ud af, af forskellige årsager. Men uanset antallet, er én persons død pga. dette doktrin, én for meget!
Jeg forklarer også hvilke argumenter JV bruger i deres afvisning af blod.
Til sidst slutter jeg af med at læse et bestemt skriftsted i Bibelen, som jeg inderligt håber vil sætte nogle tanker i gang.

Hilsen
Frank Flemming Jensen

P.S. Husk: Størst af alt er ❤
Undgå venligst at skrive hadefulde kommentarer, der er ingen grund til at hetze og udskælde de enkelte Vidner som i mine øjne er uskyldige.
Forsøg i stedet at vise empati og forstå hvad der foregår inde i hovedet på et dybt indoktrineret menneske der tror fuldt og fast på at det lederne fortæller dem er sandheden.
På den ene side vil vedkommende gerne leve op til sin religions krav om afvigelse af blod, og på den anden side vil hun også gerne overleve.

Kritikken fra min kanal er udelukkende rettet mod Det Styrende Råd, som er dem der afgør skæbnen for 8,5 millioner Jehovas Vidner over hele jorden.
Denne video er en lille del af et længere interview med Emilie Moe. Du vil komme til at høre hele hendes historie i sin sammenhæng, de følgende to søndages podcasts. Jeg har i denne 'særudgave' klippet 30 minutter ud af hele interviewet, fordi jeg ønsker at sætte fokus på et ekstremt vigtigt emne ifm. Jehovas Vidner. Det handler nemlig om afvisning af blodtransfusion kontra retten til at vælge livet til. Jeg håber især at der er en del blandt nuværende JV som vil se og høre Emilies historie. De skal vide hvad der reelt sker, hvis man kommer i en situation hvor man har mistet flere liter blod. Så kan hverken blodderivater, bloderstatningsmidler eller en såkaldt "cell saver-maskine" gøre hverken fra eller til. Selvom det er det man lærer ved møderne. Emilies historie indeholder ikke kun en beskrivelse af selve traumet, men også hvordan lægerne håndterede situationen. Hun fortæller også hvordan hun senere måtte modtage en "lukket irettesættelse" af de ældste, efter at hun dybt angrede sin synd: At hun havde accepteret en blodtransfusion for ikke at dø. Det er også vigtigt at få frem, hvordan resten af menigheden indtil nu ikke har anet hvad der reelt er foregået. Irettesættelsen var jo "lukket", og derfor har hendes omgangskreds troet at hun har overlevet uden brug af blod. I menighedens øjne var dette jo bare endnu et eksempel på Jehovas kærlighed og barmhjertighed og et bevis på at afvisning af blod er til ens eget bedste. Hele oplevelsen er stærkt beskrevet i detaljer af Emilie Moe og hendes søster Julie Moe Paulsen. Jeg vil gå så langt som til at sige, at denne historie vil kunne redde menneskeliv i fremtiden, hvis de rette mennesker lytter til den. I præsentationen før og efter interviewet, taler jeg bl.a. om hvor svært det er at finde frem til præcis hvor mange vidner der er døde på den konto. Det er nærmest umuligt at finde ud af, af forskellige årsager. Men uanset antallet, er én persons død pga. dette doktrin, én for meget! Jeg forklarer også hvilke argumenter JV bruger i deres afvisning af blod. Til sidst slutter jeg af med at læse et bestemt skriftsted i Bibelen, som jeg inderligt håber vil sætte nogle tanker i gang. Hilsen Frank Flemming Jensen P.S. Husk: Størst af alt er ❤ Undgå venligst at skrive hadefulde kommentarer, der er ingen grund til at hetze og udskælde de enkelte Vidner som i mine øjne er uskyldige. Forsøg i stedet at vise empati og forstå hvad der foregår inde i hovedet på et dybt indoktrineret menneske der tror fuldt og fast på at det lederne fortæller dem er sandheden. På den ene side vil vedkommende gerne leve op til sin religions krav om afvigelse af blod, og på den anden side vil hun også gerne overleve. Kritikken fra min kanal er udelukkende rettet mod Det Styrende Råd, som er dem der afgør skæbnen for 8,5 millioner Jehovas Vidner over hele jorden. read more read less

2 years ago #emiliemoe, #frankflemmingjensen, #jehovasvidnerblod, #jehovasvidnerblodtransfusion, #juliemoe, #jw.org/da, #jw.orgblod, #kontaktudvalg