00:00
71:17
Hvordan ser fremtidens ledelsesfortælling ud, og hvordan adskiller den sig fra den, vi kender i dag? Fremtidsforsker Anne Skare gør os klogere på, hvilke trends vi kan forvente, og hvordan vi træner vores egen fremtidssans, så vi i fællesskab kan visualisere og realisere en fremtidsfortælling, der rykker os derhen, hvor vi gerne vil være. Min tese er, at vi alle sammen udgør en vigtig brik i at definere fremtiden, spørgsmålet er bare, hvordan vi bringer os selv bedst i spil.

Disclaimer: Anne er sjov, faktisk så sjov, at værten får grineflip på et tidspunkt. Lyt med og se, om du selv kan holde masken.
Hvordan ser fremtidens ledelsesfortælling ud, og hvordan adskiller den sig fra den, vi kender i dag? Fremtidsforsker Anne Skare gør os klogere på, hvilke trends vi kan forvente, og hvordan vi træner vores egen fremtidssans, så vi i fællesskab kan visualisere og realisere en fremtidsfortælling, der rykker os derhen, hvor vi gerne vil være. Min tese er, at vi alle sammen udgør en vigtig brik i at definere fremtiden, spørgsmålet er bare, hvordan vi bringer os selv bedst i spil. Disclaimer: Anne er sjov, faktisk så sjov, at værten får grineflip på et tidspunkt. Lyt med og se, om du selv kan holde masken. read more read less

2 months ago #futureofwork, #leadership, #lifeworkbalance, #storytelling