00:00
75:42
Medværten på den her episode, Jakob Stegelmann, stod i 1982 for en serie på DR, der hed Så er der forfilm. Den bestod af gamle seriefilm fra biograferne.
Der var op til flere cliff hanger-film med i serien, bla. Jens Lyn og Kobbermaske.
Serien stødte dog ind i både dårlige anmeldelser og ringe seertal. Så er der forfilm blev derfor lagt ned efter blot to sæsoner.
Selvom serien bød på gamle film, var den forud for sin tid, for Steven Spielberg og George Lucas skulle snart gøre cliff hanger-fænomenet populært igen med Indiana Jones-filmene.
På samme måde var Seriemagasinets signaturserie Kerry Drake også forud for sin tid. Tilbage i midten af 1960'erne var serien nemlig allerede woke.
Medværten på den her episode, Jakob Stegelmann, stod i 1982 for en serie på DR, der hed Så er der forfilm. Den bestod af gamle seriefilm fra biograferne. Der var op til flere cliff hanger-film med i serien, bla. Jens Lyn og Kobbermaske. Serien stødte dog ind i både dårlige anmeldelser og ringe seertal. Så er der forfilm blev derfor lagt ned efter blot to sæsoner. Selvom serien bød på gamle film, var den forud for sin tid, for Steven Spielberg og George Lucas skulle snart gøre cliff hanger-fænomenet populært igen med Indiana Jones-filmene. På samme måde var Seriemagasinets signaturserie Kerry Drake også forud for sin tid. Tilbage i midten af 1960'erne var serien nemlig allerede woke. read more read less

10 months ago #verdenifølgeseriemagasinet