00:00
26:05
“Jeg vidste virkelig ingenting, det kunne virkelig være gået galt.” Det fortæller Hediye Temiz, der valgt for Radikale Venstre i Albertlund. Millioner, budgetter og budgetaftale; det virkede som en stor mundfuld for den unge politiker, da hun trådte ind til sine første budgetforhandlinger. Men det gik, med hjælp fra baglandet og gode kollegaer i byrådet.

Hør Hediyes historie, når vi stiller skarpt på kommunens store regneskab - økonomi og budget. Vi har også talt med Stefan Lydal fra Sønderborg. Lyt med, når Willy Feddersen tager os med til budgetforhandlinger i det kommunale maskinrum.

Læs mere, og find alle episoder på https://komponent.kl.dk/podcast-serie-i-demokratiets-tjeneste/

Medvirkende: Stefan Lydal fra Sønderborg Kommune (Dansk Folkeparti) og Hediye Temiz fra Albertslund Kommune (Radikale Venstre).

Reporter: Willy Feddersen, kommunaldirektør i Middelfart Kommune.

Vært: Nicolai Zwinge, podPeople

Produceret af podPeople for Komponent efter en idé af Lau Svendsen-Tune og Christine Brochdorf.

Theis Rubinke Sørensen sidder i redaktionen.

Musik: RoyaltyFree Music fra Premium Beat.
“Jeg vidste virkelig ingenting, det kunne virkelig være gået galt.” Det fortæller Hediye Temiz, der valgt for Radikale Venstre i Albertlund. Millioner, budgetter og budgetaftale; det virkede som en stor mundfuld for den unge politiker, da hun trådte ind til sine første budgetforhandlinger. Men det gik, med hjælp fra baglandet og gode kollegaer i byrådet. Hør Hediyes historie, når vi stiller skarpt på kommunens store regneskab - økonomi og budget. Vi har også talt med Stefan Lydal fra Sønderborg. Lyt med, når Willy Feddersen tager os med til budgetforhandlinger i det kommunale maskinrum. Læs mere, og find alle episoder på https://komponent.kl.dk/podcast-serie-i-demokratiets-tjeneste/ Medvirkende: Stefan Lydal fra Sønderborg Kommune (Dansk Folkeparti) og Hediye Temiz fra Albertslund Kommune (Radikale Venstre). Reporter: Willy Feddersen, kommunaldirektør i Middelfart Kommune. Vært: Nicolai Zwinge, podPeople Produceret af podPeople for Komponent efter en idé af Lau Svendsen-Tune og Christine Brochdorf. Theis Rubinke Sørensen sidder i redaktionen. Musik: RoyaltyFree Music fra Premium Beat. read more read less

2 years ago #byråd, #demokrati, #efteruddannelse, #komponent, #lokalpolitik, #politik