00:00
05:43
We varen in de Arctische Oceaan: de kleinste en ondiepste van alle oceanen. Het is hier lente, maar nog steeds erg koud. De zoogdieren die hier leven, hebben een centimeters-dikke speklaag onder hun huid om warm te blijven. We zien een grote kolonie walrussen met enorme slagtanden, die ze ook als wapen gebruiken. Mannetjes vechten met elkaar om een territorium te veroveren. De grootste bazen krijgen de beste plekken en de meeste vrouwtjes.

Met Expeditie Oceaan leer je meer over de oceaan. En dat is belangrijk, want hoe meer we weten over de oceaan, hoe beter we deze kunnen beschermen. Want dat is hard nodig. Ook Albert Heijn zet zich in om de wereld beter achter te laten.

Kom in actie! Als jij een dikke trui aantrekt blijf je, net als de ijsbeer en de walrus, lekker warm en kan de verwarming bij jou thuis een paar graden lager. Meer praktische tips en informatie over de oceaan vind je op https://www.ah.nl/oceaan.

De podcast-afleveringen bevatten 8D-audio en komen daarom het best tot hun recht als je ze beluistert met een koptelefoon. Let op: in situaties waar je je aandacht nodig hebt kun je beter geen koptelefoon opzetten, zoals in het verkeer.

De podcast Expeditie Oceaan is een productie van audio agency Airborne. In samenwerking met Studio Freek, Naturalis Biodiversity Center, Lumen Loyalty en Dentsu.
We varen in de Arctische Oceaan: de kleinste en ondiepste van alle oceanen. Het is hier lente, maar nog steeds erg koud. De zoogdieren die hier leven, hebben een centimeters-dikke speklaag onder hun huid om warm te blijven. We zien een grote kolonie walrussen met enorme slagtanden, die ze ook als wapen gebruiken. Mannetjes vechten met elkaar om een territorium te veroveren. De grootste bazen krijgen de beste plekken en de meeste vrouwtjes. Met Expeditie Oceaan leer je meer over de oceaan. En dat is belangrijk, want hoe meer we weten over de oceaan, hoe beter we deze kunnen beschermen. Want dat is hard nodig. Ook Albert Heijn zet zich in om de wereld beter achter te laten. Kom in actie! Als jij een dikke trui aantrekt blijf je, net als de ijsbeer en de walrus, lekker warm en kan de verwarming bij jou thuis een paar graden lager. Meer praktische tips en informatie over de oceaan vind je op https://www.ah.nl/oceaan. De podcast-afleveringen bevatten 8D-audio en komen daarom het best tot hun recht als je ze beluistert met een koptelefoon. Let op: in situaties waar je je aandacht nodig hebt kun je beter geen koptelefoon opzetten, zoals in het verkeer. De podcast Expeditie Oceaan is een productie van audio agency Airborne. In samenwerking met Studio Freek, Naturalis Biodiversity Center, Lumen Loyalty en Dentsu. read more read less

about 1 year ago #8d, #albert, #avontuurlijk, #biodiversiteit, #diepzee, #expeditie, #experience, #freek, #heijn, #kinderen, #naturalis, #oceaan, #oceaanbewoners, #onderwaterwereld, #plastic, #sound, #studio, #vervuiling, #voedselverspilling, #vonk